Глобальні оголошення!

Чому мамусь суспільство клеймує?

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Чому мамусь суспільство клеймує?

Повідомлення oksana.tesliuk » 19 квітня 2011, 01:40

Саша написав:в нас вже все "село" знає що я матиму двійню. І лиш єхидно сміються по закутках.

Середньовіччя :shock:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Lesya » 19 квітня 2011, 10:28

oksana.tesliuk написав:
Саша написав:в нас вже все "село" знає що я матиму двійню. І лиш єхидно сміються по закутках.

Середньовіччя :shock:

В середньовіччі люди мали чим займатися, а сьогодні восновному хочуть язиками почесати. :phone:
Мені вже двоє казало (старшого покоління), мол, хочеш грошей заробити - допомогу на дитину ж як збільшили! А допомоги тепер виходить ще менше, як було. Це якщо ту суму розкинути по місяцях. А люди думають, що йдеш в банк і отримуєш все одразу. І купляєш машину. :grin: :grin:
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Tajga » 20 квітня 2011, 07:48

Перлинка написав:В мене ,якщо чесно,якщо пять і більше дітей ,також першою думка ,що або віруючі ,або алкоголіки.

ага, пригадую одну з серій Сімпсонів, де Гомер з Бартом перейшли до католиків. То Мардж (дружина Гомера, в них троє дітей, може, хто не в курсі :) ) сварилася з Гомером і кричала: я не хочу бути католичкою, вони народжують по 12 дітей! :grin: :grin: :grin: Отакі вони, стереотипи!

Lesya написав:Мені вже двоє казало (старшого покоління), мол, хочеш грошей заробити - допомогу на дитину ж як збільшили!

Крім того, що люди зараз схильні об когось язика почесати, вони ще гарно навчились рахувати чужі гроші... :(

А взагалі-то, суспільство зараз можна назвати суспільством споживання. Живи в своє задоволення, витрачай гроші на непотрібні (ой, хто ж таке вам скаже! звичайно, життєво необхідні!) витребеньки і т.п. Тому кожен, хто намагається жити іншими стандартами, автоматично випадає з того суспільства і підпадає його осудженню...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Lesya » 20 квітня 2011, 10:46

Згідна на всі 100!
Язика почесати об своїх чи чужих - лиш би не свербів!
От вчора говорила по телефону з тьотьою - вона в Луганську живе. Старший син виїхав в Канаду - має сім"ю. Оце і дочка до нього чухнула. Вона на 2 роки старша, але поки без сім"ї. Наново освіту здобувати буде, як тільки закінчить мовні курси.
Так от, каже мені тьотя - ти молодець, що так вирішила відстрілятися, а далі робити кар"єру.
Відстрілятися перед ким? Я взагалі 3 дитини завжди хотіла, а там як Бог дасть. Ми ж про сім"ю говорили а не про полігон зі стрільбищем. :o
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Sawwku » 20 квітня 2011, 11:03

в мене подібна ситуація. одна знайома вічно діставала питаннями, коли я вже народжу. то ж вже АЖ 23 роки :scare: . ще трохи то пізно буде!!!
а вона молодець: в 20 "відстрілялася" однією дитиною, тепер ненавидить чоловіка і думає, куди б то дитину спихнути :(
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість