Глобальні оголошення!

Схід І Захід разом )))

Модератори: Natalinda, ksana

Схід І Захід разом )))

Повідомлення Melisa » 06 червня 2010, 13:37

Щойно перечитала статтю одного журналіста з Кіровограда про Тернопіль.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Дівчата, так приємно!
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Схід І Захід разом )))

Повідомлення Marta » 06 червня 2010, 14:05

Дійсно приємно, і хочеться вірити в краще,хоча й далеко не все так райдужно,про що він і говорив,але в загальному хочеться,щоб міфи про нас були розвінчані, і....які ж ми все-таки класні!!!!))))) Люблю Тернопіль!!!!
П.С. До речі,в мене теж є знайомий з Криму,то він,коли їхав сюди,думав,що тут живуть дикуни,які бігають по вулицях з палками і б"ють "москалів",був також приємно здивований,і вивчив українську! :good:
Marta Офлайн

Повідомлення Галина » 06 червня 2010, 21:45

Справді, дуже приємно читати такі статті. Хоча не все так гарно в нас, як писав автор, але дуже-дуже приємно. Так хочеться, щоб і по той берег Дніпра всі знали і розуміли, що ми такі ж люди, що всі ми УКРАЇНЦІ. Що треба триматися разом, треба бути великою українською родиною, а не налаштовувати своїх дітей на ворожнечу між своїми ж таки людьми.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення alenka » 07 червня 2010, 00:05

Marta, в нас в групі вчилися троє одногрупників із Криму, то вони нам теж казали, що їх сюди мало не на смерть відправляли, бо їх готували до того, що в нас тут б'ють, а то й стріляють в тих хто говорить російською.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення мешканка » 09 червня 2010, 22:01

ага...і в нас таке було. Приїжджали школярі зі сходу, то казали, що тут "бандеровци по улицам бегают и всех рускоязичних б"ют" :fool3:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 25 січня 2011, 19:44

Дуже кльово було на День Соборності. А ось один з цікавих матеріалів http://reporter.zp.ua/2011/01/21/videor ... yayut-deti "Схід і Захід України об*єднують діти". Мені цікаво було глянути відео, де діти зі Сходу розказували, як провели канікули на Заході, в Дрогобичі, Карпатах
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість