wowkai написав:такщо думаю для ваших дітей через пару років такі речі як громадський шлюб взагалі будуть нормальними речами ;)
kamisia написав:ВООООО на дворі 21 століття!!!!
то як вчинити???? якшо вінчані то піклуватись, а якщо ні, то ну його..... В чому різниця?? якщо я люблю цю людину і готова з нею жити то я повинна бути готова до любих сюрпризів життя. І не має значення чи ми вінчанні чи наші стосунки взагалі не оформленні. Головне це розуміння значення коханої людини в душі в серці в житті.за деякий час після шлюбу станеться нещасний випадок і хтось із них залишиться калікою на все життя і чи згідні вони взяти на себе обов"язок до смерті піклуватись про свого подруга
Я Вам открою страшную тайну. Бисексуализм, гомосексуализм, подростковый секс существовали еще задолго до первого пришествия...мешканка написав:Може не в тему, але 21 століття ще нічого не означає...
З таким самим успіхом можна сказати, що бісексуалізм, гомосексуалізм, наркотики, перший сексуальний досвід ще до 14 років та ще ціла купа всяких збочень сучасності-це теж нормально.
мешканка написав:Коли на подружніх науках чула, як один отець сказав молодятам, щоб вони собі уявили, що за деякий час після шлюбу станеться нещасний випадок і хтось із них залишиться калікою на все життя і чи згідні вони взяти на себе обов"язок до смерті піклуватись про свого подруга. Якщо ні-то нехай на подальші науки не приходять.
А ви задумалися б над таким? якщо людина це усвідомлює і з розумінням цього дає клятву перед Богом-то все решта-дрібниці, з якими треба вчитися жити.
100%Я Вам открою страшную тайну. Бисексуализм, гомосексуализм, подростковый секс существовали еще задолго до первого пришествия...
mala-karta написав:туво, Марта
про кота з собакою то я писала.
То ніяк не відноситься до тебе.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість