Гра, я дуже рада за тебе, що в тебе все так пройшло без притирок, і що ви з чоловіком такі зрілі.
Я ще молоденька, а чоловік мій ще молодший..)))) ;) Розповідати нашу історію я не буду, але чомусь ніхто не побачив останнього абзаца, що зараз в нас стосунки, можна сказати, ідеальні, що я його люблю і він мене також, є та справжня гармонія, те Єдинство, Щастя сімейного життя?....
Які кіт з собакою??? Чому вибір зроблено неправильно???? :x
Я говорю про звичайні притирки побутові звичайних молодих людей, які сходяться. Живуть.
Можливо, я занадто написала слово "ламати себе", можливо, я так образно, бо малось на увазі те, що я вчилась йти на компроміси, рахуватись з іншою людиною, стримувати себе...
В нас чудова сім"я, і ми пройшли через перше випробування, я вважаю. Стали міцнішими, мудрішими. :angel:
А випробування в кожного різні...Дай Боже, Гра, щоб ти зі всіма сходилась так без притирок, як зі своїм чоловіком.... ;) Бо притирки є і на роботі, і де інде, де люди багато часу проводять разом.
І, так, це було злосно, Гра. :evil: Особливо мені прочитати перед сном про, виявляється, неправильний вибір, про кота з собакою, про недостатню зрілість, про незручність перед родиною, про те, що коли хочеш послати свого чоловіка- це не шлюб....Все АБСОЛЮТНО не так!
Наш Союз, наш Шлюб з кожним днем все міцніший, любов все сильніша, глибша. Я маю надію, що так буде і надалі, хоча в сімейному житті, повторюся, бувають різні ситуації, випробування, кризи, я це знаю і постараюся бути мудрою тоді. І хочу жити зі своїм чоловіком в щасті, любові і радості аж до смерті, разом проходити ці випробування. А не розійтися, бо "не зійшлися характерами", неважливо, на якій річниці спільного життя- це найлегше.