Наталю, я вважаю церковний шлюб святим і недоторканим, тому навіть другий церковний для мене - блюзнірство, не кажучи про третій. А те, що відбувається в сучасному світі під прикриттям церкви, тому що інакше масовість других церковних назвати не можу, мене щиро дивує.
Марто, на мою думку у зрілих людей, людей, які розуміють кого вони обирають своїм обранцем, тих, які одружуються не тому, що так треба чи з якихось інших меркантильних причин, а щиро кохаючи і добре знаючи свого коханого - притирок з матюками бути не може. Хоча я вважаю, що взагалі притирок бути не може. Які притирки, як ти й так цю людину добре знаєш, прозустрічавшись достатньо часу? А як не знаєш, чи думала, що перевиховаєш, чи вискочила заміж лиш під впливом ендорфінів, ну що ж - вчися на помилках. Ламати себе, щоб жити з іншою людиною? Дивно. Одна справа, якщо ця людина змінилася під впливом хвороби чи віку, у тебе з нею прожите життя, а інша, якщо ламати доводиться відразу.
Я б у такому випадку не одружувалася. Мені потрібен чоловік, який приймає мене такою як я є. Але це виключно моя думка.
А ще цікаво, чи чоловік б зламався і перебудував себе заради дружини?
От. доречі. поки я писала цей допис, Іра добре написала
-Марта
Не стримана, емоційна в стосунках, як сварка- то все, я розвертаюся і йду, нічого мене не тримає, ми сварились-мирились, одружились. Я люблю його. АЛЕ. Коли почалась "притирка" першого року спільного життя, я думала, що зійду з розуму...А діватись то нікуди....Бачили оченьки, що вибирали....А ще живеш з батьками, особливо не посваришся, дверима не хлопнеш, на...не пошлеш...
-mala-karta
так, на жаль, багато хто до життя разом просто не готові :(
відносини в сім'ї - як в кота з собакою. А не розійдуться, бо не зручно перед родиною.