Глобальні оголошення!

Зрада

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Зрада

Повідомлення Marta » 26 червня 2010, 21:48

Natalinda написав:
мешканка написав:а я думаю, коли є кохання то зрада неприпустима... (звісно, на тверезу голову)...принаймні, для жінки...в жінки ж бажання сидить в голові...а в чоловіка, навпаки, коли з"являється бажання, то голова, якраз і відключається.... Тому, думаю, жіноча зрада значно важча провина.... Що скажете?

Я взагалі не в захопленні від будь-яких зрад. Але нарахунок того що жіноча важча - то це занадто. Такими думками можна самій спровокувати чи то підштовхнути чоловіка до зради. Шож це за дискримінація така: чоловіково можна - бо та несильно важка провина, а жінці - зась???
Несправедливо це!!! (памятаєте мультика такого?)

Підтримую! Просто достало, що жінка завжди у всьому винна більше,бо вона ж жінка, на ній все тримається, вона всьому голова, вона мудріша, в неї через голову йде. А чоловік що,голови не має такої самої? Я думаю,що зрада не є добре ні з тої,ні з тої сторони і розцінюється за важкістю однаково! І в жінки також бувають "помутнения разума", все це відносно.
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 26 червня 2010, 21:55

ні, не маю на увазі, коли хтось напився.

Просто мені здається, що жінка якось думаючи до всього підходить. А чоловік так - висунув язика і впірьод
Типу, жінка робить обдумавши, а чоловік - бо кров від мозку втікла і не було чим думати.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 26 червня 2010, 22:00

mala-karta написав:ні, не маю на увазі, коли хтось напився.

Просто мені здається, що жінка якось думаючи до всього підходить. А чоловік так - висунув язика і впірьод
Типу, жінка робить обдумавши, а чоловік - бо кров від мозку втікла і не було чим думати.

Так, все правильно, але просто деколи мені також хочеться бути чоловіком.. Класно їм живеться!!! Все з рук сходить-він же чоловік,в нього весь мозок "туди " тікає..Чого така несправедливість???
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 26 червня 2010, 22:19

зате потім можна пару років доставати...

чорний гумор :shock:

тому що це тільки чоловік може лізти на хмарочос без страховки (а дома 2 маленьких дітей), грати в російську рулетку, ловити голими руками електичного ската, закрити собою ворожий дот, посадити на шлюпку спочатку жінок і дітей.

Тому що - герой.
Тільки геройство буває різним :dash:
І кров від мозку теж по різному втікає :(
А виправдання одне.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 26 червня 2010, 23:56

Ага, як в пісні "папа может,папа может все что угодно..."))))))
Ну,героїв зараз мало...(((( Просто в наш час, коли жінка і чоловік стоять на одному рівні (якщо жінка не вище в окремих випадках),то я думаю,і відповідальність за ті чи інші речі вони несуть однаково.
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 26 червня 2010, 23:58

Marta написав:Просто в наш час, коли жінка і чоловік стоять на одному рівні (якщо жінка не вище в окремих випадках),то я думаю,і відповідальність за ті чи інші речі вони несуть однаково.

Во-во! :good: І я так кажу!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Гість » 27 червня 2010, 21:25

мене зраджуав мій хлопець, так буває)
але про ту зраду я не знала 3 місяці, доки він аж розповів
...але про неї знали наші СПІЛЬНІ БЛИЗЬКІ друзі...
уявіть в якій ситуації я була і як мені неприємно за те, що вони приховували то від мене.
ще півроку я хлопцеві не давала спокою, потім він повернувся, я йому пробачила, через рік ми одружилися
ось вам хепі енд
але тепер за найменшої дрібнички я постійно вагаюся , згадую і думаю чи варто було повертатися, можливо я ще не до кінця вибачила?...
Гість Офлайн

Повідомлення mala-karta » 27 червня 2010, 22:52

о, яка сумна історія :(
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Melisa » 27 червня 2010, 23:16

Гість написав:але тепер за найменшої дрібнички я постійно вагаюся , згадую і думаю чи варто було повертатися, можливо я ще не до кінця вибачила?...

Я думаю, так і є. Ви просто ще не пробачили. І цей процес вибачення буде тягнутись довго. Але що саме головне, навіть, коли вибачите, з часом отой біль все одно виникатиме і та невпевненість. Зумійте подумати про щось хороше і будуйте відносини на довірі. :heart:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення мешканка » 28 червня 2010, 09:22

Щодо чоловіка і жінки: аргументую себе, щоб не ображати нічиї почуття: я зовсім не казала, що чоловіча зрада не вважається провиною...звісно вважається і то ВАЖКЕННОЮ!!!! І сама не знаю, чи простила б свого коханого за таке... Але, для мене зрада жінки (звісно, говоримо тільки "на тверезу голову"), як на мене, важча, тому що жінці для збудження потрібні почуття. (не говорю про всіх жінок...бо в сучасному суспільстві - :scare: ), але, нормальній жінці з нормальним, здоровим ставленням до сексу, для інтимних стосунків потрібна. хоча б симпатія....Натомість, чоловікові-ні... (наприклад, проституція) Тому, якщо чоловік каже "це нічого не означало", то я більш схильна цьому вірити, ніж коли те саме кажу жінка.... Як на мене, то в чоловіків "зрада" можне відбутись суто на "фізичному" плані...в той час, як жіноча зрада зачіпає і "духовний", а це вже, як мене, більш небезпечно... Не знаю...чи виправдала я свою позицію....
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.

Повернутись до Сімейне життя

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей