Naya написав:Ваше ставлення до такого явища.
Засуджуєте? Вам все рівно?
Самі перебували?
Які плюси-мінуси?
Не перебувала.
Плюсів-мінусів не знаю.
Самі перебували?
Які плюси-мінуси?
гра з вогнем написав:Лесю, а що власне мається на увазі?
жити разом до весілля, чи шлюб у РАГСі?
Громадянський шлюб - це шлюб, який беруть у РАГСІ (без церковного шлюбу).
Жити разом без оформлення стосунків юридично чи церковно - це співмешкання, співжиття.
То ми говоримо про перше чи про рос. "сожителей"?
гра з вогнем написав:хоча зважаючи навіть на дописи з нашого форуму третій церковний шлюб не є чимось незвичним :D
Самі перебували?
Які плюси-мінуси?
Перлинка написав:А позиція давай спробуємо мене не влаштовує,я максималістка,або все,або нічого,або кохаю ,або ні,або хочу бачити цю людину поруч з собою все життя,або ні. І якщо б коханий довго був непевний щодо мене,тобто чи потрібна я йому чи ні,я б це також довго не терпіла.Хоч було б боляче,але вирвала б із серця,переступила ,та пішла далі.Бо чим далі затягувати,тим важче чоловіку зважитьсь,а скільки відомо таких історій,що прожили 5- 7 років у громадянському шлюбі,а він за якийсь короткий період одружується з іншою.Тим більше,що часто навіть ті що довго прожили в гром.шлюбі,навіть якщо одружуються,то швидко розлучаються,бо той хто чекав на того що вагався ,так цього хотів,що намагався виглядати з найкращого боку,а коли свого добився розслабляється,або навпаки починає відіграватись за те що так довго довелось себе стримувати та прогинатись,щоб більше подобатись.
гра з вогнем написав:та чо ти так кажеш? тих, хто має розбігтися печатка в паспорті не стримає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість