Глобальні оголошення!

ФЛІРТ!

Модератори: Natalinda, ksana

Re: ФЛІРТ!

Повідомлення wowkai » 14 травня 2010, 19:13

в нас на роботі переважно флірт доводить сімї до розведення. як кажуть "запретный плод сладок". тому людей затягує, що не можливо зупинитись.
wowkai Офлайн

Повідомлення Liza » 19 травня 2010, 16:38

згадалося в тему:
- Девушка, что вы делаете сегодня вечером?
- Сплю со своим мужем.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення lady butterfly » 20 травня 2010, 01:15

Хоч я ще і не заміжня, але вже неодноразово довелося відчути як то "добре" на душі, коли за твоєю спиною фліртують :( Хоч флірт і словесний, але дуже часто досить інтимний і відвертий...Особливо враженою я була коли спілкувалися з заміжньою дівчиною...і при одній з розмов була вжита нею фраза " Хорошый левак - укрепляет брак".
Які Ваші думки щодо цього? Якою для Вас є межа в флірті?
lady butterfly Офлайн

Повідомлення Natalinda » 20 травня 2010, 01:28

lady butterfly написав:" Хорошый левак - укрепляет брак".

Фраза ще та звичайно :dash:
Може я і не права, але то моя думка: якщо хочеться на ліво значить ще зарано думати про право, тобто про одруження.
Жити з людиною і постійно бути в напрузі, шоб не проговоритися, я б чокнулася, то не для мої памяті.
Але дивлячись на те як обесцінюються в сучасному світі цінності сімейного життя не дивно що популярносі набуває вище наведена фраза.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення lady butterfly » 20 травня 2010, 01:39

Natalinda написав:
lady butterfly написав:" Хорошый левак - укрепляет брак".

Фраза ще та звичайно :dash:
Може я і не права, але то моя думка: якщо хочеться на ліво значить ще зарано думати про право, тобто про одруження.
Жити з людиною і постійно бути в напрузі, шоб не проговоритися, я б чокнулася, то не для мої памяті.
Але дивлячись на те як обесцінюються в сучасному світі цінності сімейного життя не дивно що популярносі набуває вище наведена фраза.

Чесно кажучи я ще до цього часу в шоці.... Чомусь завжди вірила що жінки чуть свідоміші в плані вірності.
Флірт може бути, якщо він має рамки і не постійний..Бо бачу по близькій мені людині - флірт таки затягує.
lady butterfly Офлайн

Повідомлення Naya » 20 травня 2010, 09:47

а фраза дуууже правильна...
я згідна....брак він точно зміцнює, бо не шлюб то, а справжнісінький брак, якщо тягне на лівак...
о..як написалося
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення мешканка » 24 травня 2010, 19:50

Якщо вже є хоча б думка про зраду- то варто задуматись про глибину стосунків та про їх "справжність". Зрада-це тавро на подружній вірності яке НІКОЛИ не змити. :cry:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.

Повернутись до Сімейне життя

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість