happymami написав:ну пошукати можна і в ЖЖ спільнотах. Просто кинути там клич, чи нема близькоживучих слінгомамаш. Або знайти фотоінструкції на
http://www.slingokonsultant.ru/instructions/ або шукати на ютубі відео. Залежно кому як легше вчитися. Мені по фотках. А комусь - по відео.
Дівчата,я навіть не знаю ,що то таке жж спільноти,якщо ви зможете когось найти,хто погодиться її навчити мотати,буду дуже вдячна.
Зараз ,здається 29 числа вони їдуть в Трускавець на лікування ,здається на 10 днів,чи на 2 тижні.Їм видали безкоштовні путівки в поліклініці,після гарячої точки вже вдруге.А на дорогу і проживання Аня назбирала і відклала кошти,бо після передачі люди їм по трішки перераховували.
Я думала,що до того часу як вони поїдуть в Трускавець зможу організувати,щоб поїхали зі слінгами,бо візок не беруть,а там доведеться багато носити.Тільки мене сьогодні положили на стаціонар в патологію,тому я не зможу тим зайнятись.Хіба,якщо в когось буде бажання звязатись з Анею по телефону на пряму і передати слінги,сюди а може в Трускавець,і щоб було кому навчити мотатись ,але то певно все дуже складно...