Глобальні оголошення!

Св. Місія у Катедрі

Модератори: Natalinda, ksana

Св. Місія у Катедрі

Повідомлення mari » 17 травня 2010, 10:52

У Катедру привезли мощі св.Івана Хрестителя!!!
з 16 по 23 травня щодня о 8.15, 10.00, 18.00- Служби Божі з Місійною наукою. У п"ятницю- о 10.00 для хворих благословення мощами.
Обов"язкові- сповідь та причастя.Щоб отримати повний відпуст треба вислухати хоч 3 місійні науки, відновити обітниці св.Хрещеня.

Вчорашня тема місійного дня- Що ви зробили із своїм хрещенням??? Хто проти нас, якщо з нами є БОГ?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: cв.Місія у КАТЕДРІ

Повідомлення happymami » 17 травня 2010, 15:43

От ще б десь почути-почитати те, що пропускаємо :???: . Так цікаво. Дуже хочеться почути всі теми :cry:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 17 травня 2010, 15:44

Маріє, а відновити обітниці Хрещення, то як? Як це відбувається? Я ніколи ще такого не робила, не бачила... :???: :(
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення о.Мартин » 17 травня 2010, 22:59

Відновлення обітниці Хрещення - це обновлення тих частин, які говорять Хресні батьки від імени їхньої похресниці чи похресника під час Хрестин. Тобто, це не повторення самого обряду Хрещення (це неможливо), а повторення те, що особа відрикається сатани, всіх його діл та ангелів, та зєднюється з Христом і каже що вірить в Ньому.

У свято св. Володимира Великого є також такий самий звичай.
о.Мартин Офлайн

Наш татко

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 1058 раз.

Повідомлення happymami » 20 травня 2010, 08:37

Пропозиція сходити до мощів в Катедру

Я сьогодні в 15.00 буду в центрі. на 15.30 приблизно планую з Нельою в катедру сходити до мощів перед слінгоклубом. Думаю, що наааадто великої черги не буде, то під час Служби багато людей.
Хтось ще приєднається? Я без дитини. Поможу-поняньчу в разі чого :emphaty: На слінгоклуб троха припізнимся :unknown:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 21 травня 2010, 09:13

mari написав:Мами, я сьогодні взнала- що в суботу о 15.15 буде в Катедрі благословення мощами дітей і мам. Ми можемо якраз усі зібратись. То не буде довго. А потіім, як гарна погода- піти у парк чи у Сицилію на піцу на дворі. чи у Орнаву. То як? дО 18.00 справимось :rose: :rose: :rose:

Нелю, я не чула, щоб священник наголошував на причасті чи сповіді мами. Посто казав, шо будуть благословлятися дітки оливою, кропленням водичкою і купу ше всякого цікавого. Я пропоную тобі такий варіант, якшо нас троха назбирається і твоя зузулька не спатиме,то ми побудемо з нею, поки ти тих 5 хвилин сповідатимешся. Нам одним дитям більше, одним меншим, вже ролі не грає ;) А якшо спатиме, то теж думаю не проблема, може священник стоячи тебе посповідає. Головне ж бажання ;) . Такшо готуйся до сповіді. Я буду в суботу в катедрі.
А стосовно мамів, чиї дітки спатимуть, то я пропоную такий варіант, шоб ви йшли пішки в катедру в слінгу, за той час дитинка може заснути і виспатися. Ну общім, дівчьонки, агітую всіх, бо буде дуууже гарно. Була вчора на одній місії, то ви знаєте, попри всі дощі і всьотакоє не шкодую, а така задоволена і така щаслива. То дійсно дуууже гарно буде.Не лінуйтеся. Включайте фантазію, ви ж в нас всі розумнички, придумайте шось з дитятками, шоб піти. Тож не довга Служба і не така, де дітям не можна пищати-кричати ;) Уявляєте всю церкву в діточках-дошкільнятах? Чудо :yahoo: Ходімо, не пошкодуєте. Гарантую
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Melisa » 21 травня 2010, 09:52

А як буде гарно, якщо нас назбирається хоча б 10 мамів і всі в слінгах! :lol: :good:
Стосовно сповіді, Люба, я згідна. Дякую наперед за допомогу. Цьомаю. :kiss: Спишемось-зізвонимось.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mari » 21 травня 2010, 09:55

Священник наголошує на сповіді і причасті усіх людей в місійний тиждень,і заохочує їх відбути в цей тиждень. Звісно за бажанням. Від Пасхи вже й так пройшло більше місяця.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Melisa » 22 травня 2010, 09:35

То о котрій мені треба бути в церкві, щоб ще посповідатись?
Люба, ти де? Дзвонила до тебе, ніхто не брав слухавки.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mari » 22 травня 2010, 10:27

Важко сказати об котрій, бо людей може бути дуже багато. Але не переживай. якщо так дійсно буде- скористаюсь своїм правом тобі допомогти.
mari Офлайн

Психотерапевт

Далі

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість