Нелю, я не чула, щоб священник наголошував на причасті чи сповіді мами. Посто казав, шо будуть благословлятися дітки оливою, кропленням водичкою і купу ше всякого цікавого. Я пропоную тобі такий варіант, якшо нас троха назбирається і твоя зузулька не спатиме,то ми побудемо з нею, поки ти тих 5 хвилин сповідатимешся. Нам одним дитям більше, одним меншим, вже ролі не грає ;) А якшо спатиме, то теж думаю не проблема, може священник стоячи тебе посповідає. Головне ж бажання ;) . Такшо готуйся до сповіді. Я буду в суботу в катедрі.
А стосовно мамів, чиї дітки спатимуть, то я пропоную такий варіант, шоб ви йшли пішки в катедру в слінгу, за той час дитинка може заснути і виспатися. Ну общім, дівчьонки, агітую всіх, бо буде дуууже гарно. Була вчора на одній місії, то ви знаєте, попри всі дощі і всьотакоє не шкодую, а така задоволена і така щаслива. То дійсно дуууже гарно буде.Не лінуйтеся. Включайте фантазію, ви ж в нас всі розумнички, придумайте шось з дитятками, шоб піти. Тож не довга Служба і не така, де дітям не можна пищати-кричати ;) Уявляєте всю церкву в діточках-дошкільнятах? Чудо :yahoo: Ходімо, не пошкодуєте. Гарантую