mari » 17 грудня 2011, 13:07
1.Школа материнства завжди збирає мам, хто приходить з дітьми, хто -ні, і це є в темі зустрічі на 24.12. в ТОГО в Подолянах, але для таких розваг як ви хочете- там дійсно мало місця.
Щодо приміщення Школи на Федьковича, щоб піти в гімнастичний зал- там не можна шуміти, їсти, голосно слухати музику, адже це відділення реабілітації.
2. Щоб організувати як хотіла Файно в Подолянах як День батька і день Матері- то це навіть не обговорювалось, тому що для цього потрібно прикладати дуже- дуже багато зусиль:оранізовувати і заявляти про це хоч 1 місяць наперед, мати подарунки, і саме головне- як визначити чи діти наші чи ні. Якщо наприклад є конкурси, то тоді виграються подарунки, а як брати участь в них будуть 2-3 річні? ніяк,а якщо наприклад роздає дід Мороз -значить всім має роздавати, тоді де знайти спонсора на всіх дітей які будуть в той час в Подолянах, тому там варто оргнізовувати ті свята, які більше ніхто не робить, а не такі, які в кожному театрі є.
3. Таранька мене питала про Карітас. Тільки що звонила до директора є можливість :або в суботу 24.12, або в неділю 25.12. Яка година має бути????????????Приміщення дають, мені як координатору їх проекту, тому якщо всі згодні, то нашу зустріч з суботи 24.12 в Подолянах ми тоді переносимо в Карітас, бо щодня ходити на зустрічі я не можу .
Пишіть швиденько хто згоден і на яку годину замовляти, щоб я завтра сказала.Сьогодні і завтра ще все уточню за зал, що там є і т.і.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.