Глобальні оголошення!

А форуму рік :) 2010

Модератори: Natalinda, ksana

Re: А форуму рік :)

Повідомлення Перлинка » 25 жовтня 2010, 12:13

Ага, а депутати потім забудуть хто запропонував і собі на бігборді напишуть- ОТ що я зробив!

То нехай пишуть,яка різниця кому дістанеться слава,головне результат.Хоча пізнувато вже вибори на носі,тому однозначно ніхто вже ніяких коштві не дасть,та й не вірю щоб дали,їм краще на ці гроші побільше листівок надрукувати з брехливими обіцянками(думаю що політтехнологи вже давно промоніторили які способи піару найпродуктивніші)інакше вони б вже всі ще за рік до виборів кинулись робити добрі справи,та щось нажаль такої тенденції не помічаю :???:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 25 жовтня 2010, 21:39

Не згідна, я не буду працювати на таку людину. Коли все зробивши ти - а вона впише туди своє ім"я. Так як у нас мер пише- він зробив ремонт за...в....лікарні. Але всі лікарі гроші збирали свої власні і в кого могли. То це неправильно, і до слави відношення не має. Це просто брехня. Я напевно набагато більше вже б могла зробити, або навпаки менше, якщо б відреагувала вже на 5 пропозицію політичної партії. Краще- своїми зусиллями, але на жаль повільно і не так успішно :(
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 25 жовтня 2010, 22:14

Так з мером це ж зовсім інша ситуація він же насправді коштів не дав на ремонт лікарні тому то й брехня .А тут якщо б хтось виділив кошти на такий проект,то все таки б потратився інакше проект би не відбувся.То чому ж він за це не може отримати свою нагороду(тобто попіаритись?).Для мене байдуже яка саме партія буде робити добрі справи та піаритись таким чином,бо всеодно всі злодії ,і гроші ті у народа відібрані,то хай хоть щось добре зроблять для діток та мам,вважаю що цим варто користатись,якщо хтось пропонує свою допомогу.
Одне діло якщо вони десь у своїй програмці напишуть,от ми допомогли такому центру,а інша звісно ж якщо тобі доведеться за це ходити на їхні зборки посміхатися і закликати за них голосувати.Тут вже справа совісті та переконань.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 26 жовтня 2010, 21:33

Це дуже складно. Ще не зустріла тих,хто хотів би з депутатів щось зробити щиро і без підводних течій, на жаль.
Звісно, ми готові на першість такої людини, що це вона допомогла, вклала гроші- то звісно що так!

Але не так- А це зробив все Я!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість