Глобальні оголошення!

А форуму рік :) 2010

Модератори: Natalinda, ksana

Re: А форуму рік :)

Повідомлення Shalimar » 20 жовтня 2010, 18:37

mala-karta написав:от як домовимось, так можна зразу і приходити :)
а що ви маєте на увазі під альтернативою садка?
що дитина взагалі не ходить у садок? маю на увазі чуть постарших - років 3-4-5.
Чи просто що дрібнота собі бавиться?

то в чём прОблэм? :) Давайте договариваться.
альтернатива садика - ну вот у меня ребенок маленький еще, не ходит, я сижу с ним дома, на дворе уже непогода, да и площадок нормальных нет, только коляска.... Я говорю о неком помещении, куда бы могли приходить родители с детками (в определённый день, в определённое время, или в любой день и в любое время). Садик - это установа (возрастные группы, воспитатели, режим и всё такое), а игровая группа.. говорит сама за себя, в общем. Грубо говоря, комната, адаптированная для времяпрепровождения с детьми. Коврики, игрушки разнообразные, ну, все детские причандалы, и чтоб было где присесть взрослым, чаю попить.... Ну, в идеале, с детьми постарше, при желании, сами родители могли бы и какие-то увлекательные занятия проводить (рисование и проч.) - всё зависит от оснащения :)
Может, можно было бы и спонсоров привлечь, фонд организовать, пусть даже сделать платным посещение (чисто символически, 2грн в день, например, и эти деньги шли бы на пополнение игрушек).... Или это всё слишком масштабно, трудоёмко и сложновыполнимо?...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення happymami » 20 жовтня 2010, 18:44

Shalimar написав:Но я о другой концепции

Ну на жаль, в Подолянах не на стільки адаптоване приміщення, щоб бути з дітками по пів дня. На 2-3 години ще може стати. А так то нема як їсти приготувати. Тільки чайник з кипятком. Ну і поспати дитині там не буде де, бо є дивани, але й тільки того. Тому це як варіант для недовготривалих здибанок і як варіант для старших дітей, котрих можна в Подолянах і чимось іншим забавити, типу машинками, паравозіками, тощо
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Shalimar » 20 жовтня 2010, 19:07

happymami написав:Ну на жаль, в Подолянах не на стільки адаптоване приміщення, щоб бути з дітками по пів дня. На 2-3 години ще може стати. А так то нема як їсти приготувати. Тільки чайник з кипятком. Ну і поспати дитині там не буде де, бо є дивани, але й тільки того. Тому це як варіант для недовготривалих здибанок і як варіант для старших дітей, котрих можна в Подолянах і чимось іншим забавити, типу машинками, паравозіками, тощо

не, кому как удобно! вряд ли пол-дня! вот так, на час-два-три... как пойдёт. Покушать... Что-то можно с собой принести, было бы классно там микроволновку иметь... А кто ненадолго - ну, фрукты ребенку на перекус, печенько :D , бутер кто постарше, малых можно и молоком подкормить... Спать - нее! туда приходить играться! Ну, может, кто-то в коляске поспит, в баунсере... Кто на сколько может-хочет по времени - столько и сидит там!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 20 жовтня 2010, 20:20

Ні, це приміщення не буде використовуватись як дитсадок. Для такого там є Мадагаскар. по 30 гр.за 1 год. Це приміщення призначене для консультацій і порад сім"ям і жінкам. Можливо туди перенесемо Школу материнства. Використовується воно для слінгоклубу лише тепер і по мірі можливостей. Можливо до січня а тільки до грудня, буде видно в жовтні. Як тільки буде розкладена апаратура і почне діяти проект який з нами співпрацює щодо профілактики насилля, зустрічі будуть можливі в обмежених компаніях і швидше за все без дітей. На жаль, приміщенння не є моєю власністю, тому запропонувати іншу схему не можу
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 20 жовтня 2010, 20:54

окей, я просто предложила идею
было бы здорово ее осуществить, без посягательств на ТУ комнату в Подолянах :)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 20 жовтня 2010, 21:07

Дякую за ідею, я лише пояснила ситуацію. Ти взагалі ,Шалімар, молодець, починаючи з твого ніку і парфумів які ти любиш , і закінчуючи деякими ідеями і дописами :congratulate: .

ЗнаєШ, у нас з Хепімамою є ідея створити такий наш клуб мам і дітей з зеленим мяким ворсовим ковром, і арабськми подушками , щоб ніяких крісел. Тільки килим і підноси які з стелі тягнуться на низ, з тим що замовили( з 2 поверху закладу). Щоб діти повзали і ні об шо не гепались, і музика така під танець живота. Якщо маєш знайомих бізнесменів- ДАВАЙ ЇХ СЮДИ, :kiss:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Liza » 23 жовтня 2010, 12:57

одна баришня ізволіла нарешті викласти фотки із святкування в Падлянах.
ось вам пжалста тут :)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mari » 23 жовтня 2010, 13:14

Відправила ще 8 фото з Дня слінгоносіння. Зустрічайте на сайті в альбомі
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Shalimar » 24 жовтня 2010, 14:27

mari написав:Дякую за ідею, я лише пояснила ситуацію. Ти взагалі ,Шалімар, молодець, починаючи з твого ніку і парфумів які ти любиш , і закінчуючи деякими ідеями і дописами :congratulate: .
прямо бальзам на душу!! кружите меня, кружите!!! :)
mari написав:ЗнаєШ, у нас з Хепімамою є ідея створити такий наш клуб мам і дітей з зеленим мяким ворсовим ковром, і арабськми подушками , щоб ніяких крісел. Тільки килим і підноси які з стелі тягнуться на низ, з тим що замовили( з 2 поверху закладу). Щоб діти повзали і ні об шо не гепались, і музика така під танець живота. Якщо маєш знайомих бізнесменів- ДАВАЙ ЇХ СЮДИ, :kiss:

оооо арабские подушки, восточная музычка - супер!!!!
А что нужно от бизнесменов? (конкретная постановка задач) Вот бы местных депутатов притянуть, или тех, кто сейчас активно баллотируется в меры.. :)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 25 жовтня 2010, 11:21

Ага, а депутати потім забудуть хто запропонував і собі на бігборді напишуть- ОТ що я зробив!
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість