Глобальні оголошення!

А форуму рік :) 2010

Модератори: Natalinda, ksana

Re: А форуму рік :)

Повідомлення yultsya » 15 жовтня 2010, 12:29

О, так. Класно було і дуже смачно. Ми відмітили рік форуму вперше попробувавши бананчик. Неля якраз це зафіксувала:) Доречі, дякую за фото. І ще, ти не помилилась я таки Юля:)
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення lore1ei » 15 жовтня 2010, 15:29

Нам було дуже приємно вчора бути!!!
Бо ми дуже скучаєм за всіма!
Дуже рада нашому знайомству з Наталіндою!Така приємна паняночка!!! :)
Приємно було почути Марі!Жаль тільки що була вона так мало.
Нимидора, то що це ти, я зрозуміла коли тебе не стало, а так думала ти сестра Нелі!
Я тебе не впізнала, бо в житті ти в сотні раз красивіша чим на фото.Мені дуже подобаються жінки з такою зовнішністю! :rose:
Жаль що навіть словом не перекинулись( :(

Також рада була бачити Іру(Мешканку), Любу, Марту, Оленочку, Любов, Лізочку і всіх всіх всіх!
А дітки то як підросли!

А ваші кулінарні шедеври то смакота. Розказала чоловіку, а він солодке так любить, то казав чого йому не взяла)

Була така весела атмосфера!
Як вже написала Марта, дітки помогали збирати в кінці іграшки, було так любо дивитись, я навіть відео зазняла.
Всім дякуєм за компанію!Жаль що ми вже скоро не приїдем(((
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Dina » 15 жовтня 2010, 17:38

Мені теж було цікаво подивитися, як проходять форумні зустрічі. Я мало пишу на форумі, але все ж-таки приємно було познайомитися і по-розмовляти трохи вживу з mari, Nelya, Любов та Liza. Приємна атмосфера, можна приходити з дітками-дуже зручно.
люблю в'язати гарні речі-адреса в моєму профілі :)
Dina Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 27 раз.
Подякували: 119 раз.
Діти: донька Лада

Повідомлення Nymydora » 15 жовтня 2010, 20:54

lore1ei написав:Нимидора, то що це ти, я зрозуміла коли тебе не стало, а так думала ти сестра Нелі!

:D :D :D Ми з Нельою вже вирішили, що певно в минулих життях ми були близнючками, бо як інакше пояснити таку схожість.

Дякую за комплімент :heart:
Я так на тебе заглядала, заглядала, але малий вчіпився мені в кофту і не пускав, а ще я трохи сором'язлива :oops: :oops: :oops: Але то нічого, ще поговоримо, я впевнена.

Приємно було всіх побачити наживо. А Денисик просто в шоці - стільки діток нараз. Дякуємо за гарну зустріч! МИ були вперше, але сподіваюсь, не востаннє.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Любов » 15 жовтня 2010, 23:42

з мене не дуже вдалий фотограф :oops: , але ось що я наклацала ;)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення happymami » 16 жовтня 2010, 00:07

Nymydora написав:
lore1ei написав:Нимидора, то що це ти, я зрозуміла коли тебе не стало, а так думала ти сестра Нелі!

:D :D :D Ми з Нельою вже вирішили, що певно в минулих життях ми були близнючками, бо як інакше пояснити таку схожість.

Уявіть собі картину... Йдемо ми на місце святкування... Йдемо мимо Сільпо. Зупинилися взяти візок. Обертаюся - неля йде. Повертаю погляд на пару градусів лівіше - ще одна Неля??? :scare: а то вони двоє з Нимидорою йшли)))) :lol: Я й не сумнівалася, шо ви сестри. Була розчарована, шо насправді не "вашу маму і тут і там паказивают" ;) Класні ви :good:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Shalimar » 20 жовтня 2010, 12:37

а как часто проходят встречи в Подолянах? и от чего это зависит? Реально ли организовать play-группу? http://dadsandlittluns.co.uk/photos.php
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення happymami » 20 жовтня 2010, 12:49

Shalimar написав:а как часто проходят встречи в Подолянах? и от чего это зависит? Реально ли организовать play-группу? http://dadsandlittluns.co.uk/photos.php

ну як вам сказати. Почалося всьо з того, що рівно рік тому ми відкрили слінгоклуб. Бо він був потрібен для того, аби всі бажаючі побачити-помацати-навчитися мотати слінги могли прийти і це все діло зробити. ми вибили собі приміщення і рік майже кожного четверга збиралися, і помімо слінгів пили чай, спілкувалися, обмінювалися досвідом, гралися. Звичайно ж, було кілька мам. котрі ходили регулярно. А решта - коли як кому виходило. Часто приходили жінки лише по одному разу, якшо в когось були якісь питання конкретно по їхньому слінгу. Тобто, то так тільки назва була слінгоклуб, але ми там спілкувалися вільно і про прикорми і про всяке дитяче. А дітки гралися і мацали один одного, спілкувалися по своєму, знайомилися, вивчали світ. Тепер того приміщення у нас уже нема. Але з*явилося приміщення в ТОГО "центр щасливого батьківства та материнства", котра люб*язно нам погодилася надавати приміщення знов для слінгоклубу. Але, це можна назвати не обов*язково зустріч клубу, а просто зустріч матусь з дітками. Тому ідея отої плей-групи, то якраз вона і є. Єдине. що плейгрупі мали б бути заняття для діток. А в нас є лише або майстеркласи для мамів, поки дітки в колі однолітків граються, або просто мамуськині посиденьки з чайом і пляцками)))) Плейгрупи, я так вважаю, треба буде робити уже для діток 3-4 роки. А покишо їм ще цікаво в новому місці гратися з новими дітками новими іграшками і навряд чи вони потребують занять
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Shalimar » 20 жовтня 2010, 13:11

та не, не занятия.
Я имела ввиду альтернативу садика - не отдавать ребенка воспитателям на целый день, а вот такой клуб для родителей и детей, родителям - пообщаться, детям - поиграться.
Так когда можно туда приходить?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mala-karta » 20 жовтня 2010, 13:17

от як домовимось, так можна зразу і приходити :)

а що ви маєте на увазі під альтернативою садка?
що дитина взагалі не ходить у садок? маю на увазі чуть постарших - років 3-4-5.

Чи просто що дрібнота собі бавиться?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість