Але красота. Фотки ще мені передасть Таня з Подолян і Ірен фоткала.
Було все просто чудово. І мами були і дітки і вагітні і бабусі і татусі. А як мені всі допомагали. А особливо спасибі Мешканці, Тайгеру, Малій карті і Хепімамі а теж Даші, Білці, о.Мартину
Єдине що в процесі бігання туди- сюди я не розрахувала ще час для казкотерапії. Але після Іриних розмальовок животів, вагітні вже і так були в повній ейфорії. Позитивна психотерапія працювала по повній.
Якщо зробити коротке резюме, можна написати так:
Тернопіль вперше так весело, цікаво і повчально святкував День Матері, який відбувся 08 травня в ТРЦ "Подоляни". Надзвичайно цікаві забавки для дітей: конкурси віршиків, листівки зроблені власноруч, маленькі лялі-мотанки, боді-арт, міні-лекції, уроки слінгоносіння, грудного годування та природнього планування сім"Ї, а також казкові історії, виступи дитячих танцювальних колективів і пісні про маму. А ще надзвичайно хороші призи, і атмосфера сповнена радості та любові. ТБФ"Карітас",ТОГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства", Спілка Української Молоді, Головне Управління з питань сім"ї, молоді та спорту ТОДА, БФ "Подоляни", а також інформаційні партнери заходу зуміли зворушити серця тернополян та наповнити їх радістю і шаною до материнського покликання. Цікавіше про День Матері завтра о 19.30 на каналі 1 плюс 1 в ефірі ТСН, а також на форумі
http://www.mamusi.org.ua