Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
З аніматорами спробую передомивитися, якщо субота в них вільна. Це за тиждень? 24 грудня? Ми точно не прийдемо. Ми до Нового року на карантині, не хочу знов антибіотики пити.
Але скажіть точно, щоб ми людям голову не морочили.
І ще ідея: А може розвести на два рази, якщо є багато бажаючих? Наприклад, в середу і четвер чи як там. Одним словом - вирішуйте!
тре шоб більшість відписалася, чекаємо до завтрішнього ранку. Нимидора, шкода шо вас не буде((( з аніматорами тоді в неділю бум передомовлятися, можу і я подзвонити. а за яку суму ти з ними домовилася? всі хто хоче бути пишіть чи підходить вам субота
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
Нам теж любий час підходить, головне щоб не п"ятниця, бо в нас ранок в садочку. Те кафе, про яке я писала не підійде, бо в той зал для діток можуть йти усі діти-відвідувачі, тобто можуть бути чужі дітки...