Глобальні оголошення!

А форуму рік :) 2010

Модератори: Natalinda, ksana

Re: А форуму рік :)

Повідомлення ЗІрка » 14 жовтня 2010, 21:48

я теж завжди і всюди збираюся і мало куди попадаю :o

ВІТАЮ наш форум, форумчик, форумятко :D з першою КРУГЛОЮ датою :rose:

:drink: здоровя форумчанам та їх сімям :drink: щастя :drink: усіх благ :drink:

і море приємного спілкування :yahoo: :good: :dance: :heart: :emphaty: :phone: :drink:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення _viki_ » 14 жовтня 2010, 22:01

І я, і я вітаю форум з днем народження :rose:
Бажаю багато-багато користувачів :kiss:
Нам нажаль теж невдалось прийти на свято :(
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення Melisa » 14 жовтня 2010, 22:13

Ось вам хвотки. Решту Лізонька викладе потом. ;)
Отже, коментую
Оленці подарували Трояндочку, букет "Подарунок Осені", і прикольні слінгобуси, котрі дуже пасували до одягу, в якому вона нині була. Торти я на жаль не вспіла сфоткати, та і ще багатьох матусь, тому вибачайте.
| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Люба (вона ж Любов) грається з своїм Янголятком.
| +

Юлічка (якщо не помиляюсь. якщо помилилась-виправте) зі своєю донечкою Веронічкою. То в ниж підвечірок (тіпа обід). А поряд - наша рукодєльніца Діночка була зі своєю донечкою (теж не встигла зазняти).
| +

Наталочка (Нимидорка) з Денисиком. Вдихають аромат Осені. )))
| +

Лізочка зі Святусиком збираються додому.
| +

Знову Любочка і букет.
| +

А то ми з Наткою. Кажуть, як рідні сестри. Фото називається "Знайди десять відмінностей" )))
| +

Ну і Лілічка (Лореляй) з Мацьопою на корабліках-паравозиках катались. Ліля, зробила 3 фотки, і жодна нормально не вийшла. Звиняй.
| +

А ше була Марточка з Лізочкою (Marta), Зоя (Zaya) з чоловіком. Ой дівчьонки, так було класно, що між нами дівчатами, все-таки, був ще чоловік. Лєрочка (lerumpochka), Іринка (мешканка), Люба (хепімамі), Марія і пані Галина, котра розказала нам про екотовари і дала усім 10% знижку. Ой, за Наталочку забула (Natalinda)! Нарешті ми зустрілись. :rose:
Було весело і приємно усіх бачити. Як же класно, що у нас така дружня "сімейка"!!!!!
Дякую тим, хто прислухався і приніс пару іграшок, і Хепімамі за "коврик".
Вроді всіх перерахувала. Чи когось забула? Виправляйте!
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Melisa » 14 жовтня 2010, 22:19

Ще хотіла добавити, що ви (ті, кого не було), не смакували запашного Наталіндиного пирога з яблуками і Любиних налисників з сиром, і Любиного тортіка "зебри" (Люба, звиняй, незнаю, як він називається, але на "зебру" був похожий). Вобшем, смакота! Мням-мням! Моя Ніка від "зебри" відірватись не могла, я майже не попробувала. Вона все з"їла, встала і побігла дивитись на машинки. А я побігла за нею. :D
Вобшем, матусі-формчани МОЛОДЦІ ВИ У НАС, що тут ше скажеш?
Вітаю! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Natalinda » 15 жовтня 2010, 01:21

Ми були з Юрчиком (і полгода не прошло як вибралися)
Я така рада :yahoo: така рада :yahoo:
Рада була побачити вживу усіх форумчанок і їх чудових-пречудових дітиськів. :yahoo:
Особливо тішуся що познайомилася в живу з Nelya та lore1ei :heart:
Рада була побачити наше сімейне фото висячим на стіні фомумо-слінго кімнати (скоро в дякувалках Лізі дякуватиму що вона мені його перефоткала) ;)
Була рада бачити як Юрчик бавиться іграшками, бо вдома він бавиться шапками і банячками. :D
Ще Назарчика Оленкиого дуже рада була бачити :kiss:

Шкода що ми не до кінця були, але впевнена що то перший і далеко не останній раз ми так зїздили.

Дякую всім-всім-всім :kiss: :kiss: :kiss:

Так гарно, не напряжно, по домашньому :heart:
Одна біда - чо то ті Подоляни в чорта на кулічках
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 15 жовтня 2010, 01:54

І я приєднуюсь до привітань!=) :congratulate:
Пиріг і "зебра"-це щось неперевершене, моя Ліза не могла теж відірватись від "зебри"..))))Брала кусок і гнала дивитись на машинки, на поїзд...Дійсно, домашня випічка ні з чим не зрівняється.... :good:
Дуже було приємно всіх побачити, особливо Лорелей, Хеппімамі, Немидору, Лізу, Оленку, Нелю, Мешканку.....
Відчуття Свята, невимушеності, відчуття рідних людей, дітки всі грались, і маленькі, і великі, це прекрасно, що можна ось так збиратись! :kiss:
Ще було прикольно, як ми вже йшли додому, збирались, і дітки допомагали кидати іграшки в кошик...=)
Відчуття єдності, і Великої Сім"ї.
Бажаємо форуму процвітати і надалі, поповнюватись новими людьми, дарувати радість і об"єднувати.
Слінгоклубу- щоб кожна мама в Тернополі знала, що таке слінг, його безперечні переваги, знала, де його дістати ;) та де спілкуватись і знаходити друзів по інтересах.)
Оленці- Щастя, Любові, Усмішок.
Дякуємо усім, що ви в нас є, і ми з Лізою вас всіх цьомаємо і любимо! :heart: :kiss: :kiss: :kiss:
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 15 жовтня 2010, 09:24

Так, було стільки народу, шо не всі, мабуть, побачили ще одинОленкин подарунок - від Зої-Заї))) Це мега круто. Розказую. Три фотки зроблені в різних стилях. Одна - в стилі старої лондонської пожовклої газети, де на першій шпальті якась новина з фото Оленки вв клєтчатому пальто в слінгу звичайно ж))) Друга - романтична. Середньовікова. З трояндами і Оленкою в стилі рабині Ізаури (в слінгу), і третя теж під якусь газето-книжку стилізована, звичайно ж з Назарчиком і Оленкою і слінгом :lol: . Короче, це просто мега. Такшо, всі постаралися на славу))) Пляцки - просто пальчики оближеш. Встала зранку з думкою - хочу ще, або починаю вчитися пекти)))) Витягапю свою електропічку з антросолів і купую нормальну муку)))))
Було приємно познайомттися з Галіною. Я, правда, в тему В*язання навіть не хожу, тому і не знала про те, що у нас є така активна форумчанка)))) Але тепер знаю і обовязково гляну, шо ж там таке вона робить, шо всі так охали))))
Ой, короче, кімната там гарна. І атмосфера вчора була вопше весела. Ех. Хочу четверга))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 15 жовтня 2010, 09:29

Ого...Емоції аж зашкалюють! Приємно! Від себе тільки додам що мені надзвичайно приємно було усіх вас побачити-когось-впереше, а когось в кільканадцяте! Дуже тішусь, що змогла прийти і розділити з усіма це чудове відчуття великої родини! Ще раз ЗІ СВЯТОМ НАС УСІХ!!!! ПС: Велике дякую за все смачнюще, що наші мамусі понавиготовлювали і поприносили!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Любов » 15 жовтня 2010, 09:49

також приєднуюся до усіх привітань :rose: . Свято вдалося, дуже сподобалася кімната, надіюся будемо частенько приїзджати. Було дуже приємно бачити всіх мамусів і діток форуму, такі вони чудові :kiss: . Донечка Діни дуже розумна і допитлива дівчинка, ще вона вчиться в'язати, щоб вміти як мама, все придивлялася до моїх слінгобус і питала як то так вони зв'язані :) . Класна в нас форумська сімейка :good: . Фотки трохи згодом виставлю як малюк засне. Дуже приємно, що всім сподобалась "зебра" :D , але то кекс. Мій чоловік інколи жартує, що саме цим кексом я його зачарувала ще до весілля. Тепер частенько його печу. Викладу скоро рецептик, щоб і ви могли тішити своїх коханих і рідних.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення mari » 15 жовтня 2010, 11:39

Усі молодці хто прийшов. Рада була бачити усіх! Усі такі красуньки! Ніхто з малюків не плакав, не бився, всі були такі чемні :good:

1 раз в місяць будемо суміщати і слінгоклуб і інші клуби, бо у слінгах носять не всі, а зустрітись хочуть :congratulate:

Є таке маленьке прохання- страйтесь закривати двері на наступні рази коли зустрічаєтесь. А то охочих попити чаю і погратись з дітьми було багато. А до форуму вони відношення не мали як і до слінгоклубу, ще бізнес Мадагаскару переб"єм :lol:

Хвалюся-Іду сьогодні свої вазоночки забирати, які мені Наталінда принесла :rose:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість