найбільший родинний форум Тернопільщини

Для того, щоб підняти цікаву для Вас тему, зверніться в ПП до адміністрації форуму!
Тему закрито

Борошно грубого помолу

27 листопада 2009, 22:46

Ось купила таке борошно. Тепер думаю, що з ним робити. Може хтось підкаже рецепти?

Re: Борошно грубого помолу

27 листопада 2009, 22:59

найкраще-пекти хліб. Але особисто сама не печу

Re: Борошно грубого помолу

28 листопада 2009, 00:15

ой, а де купила?

Re: Борошно грубого помолу

28 листопада 2009, 00:15

можна частину звичайного борошна при випічці хлібу заміняти таким як у вас.
ще на ньому добре закваски ростуть.
але з використанням такого борошна хліб робиться більш "важчим", зате смачнішим, як на мене.

Re: Борошно грубого помолу

28 листопада 2009, 11:05

mala-karta написав:ой, а де купила?

В торговому світі на Новому світі

Re: Борошно грубого помолу

28 листопада 2009, 11:06

гра з вогнем написав:можна частину звичайного борошна при випічці хлібу заміняти таким як у вас.

О, в мене якраз недавно закінчилося борошно, коли пекла тертий пиріг, то я так і зробила. По смаку не відчувалося, дуже смачно вийшло.

Re: Борошно грубого помолу

12 грудня 2009, 19:33

а яка точна назва на етикетці і виробник?

Re: Борошно грубого помолу

12 грудня 2009, 20:01

Konvaliya написав:а яка точна назва на етикетці і виробник?

борошно пшеничне
грубого помелу
містить зародок
і клітковину
виробник:"Унава" Київська обл.

Борошно цільне та борошно грубого помолу.

21 липня 2010, 20:07

Борошно цільне та борошно грубого помолу...
між ними є різниця? якщо є, то яка?
я вже втомилася з"ясовувати :(

ато мені потрібне цільне борошно для деяких хлібопічкових рецептів, і я купила таке
Зображення
на нім написано, що воно
...у своєму складі має всі компоненти цільного зерна,...

Re: Борошно цільне та борошно грубого помолу.

21 липня 2010, 20:22

Лізочка, отут гарно сформульовано
Зернышко состоит из оболочки,зародыша и мучнистого ядра. Ну и грубо говоря, пекарская мука высшего сорта состоит только из молотых ядрышков, мука низких сортов содержит еще и немного молотых оболочек(отрубей), а вот цельная мука содержит в добавок ко всему и молотые зародыши. Где купить, большая загадка biggrin.gif Проще купить зерно и самому помолоть на домашней мельничке.


тому дійсно дивився за складом.
помол - то напевно так як в каві. можна розмолоти дорібно. а можна щоб були більші частинки. а вже що молоти - від цього залежатиме назва.
Тему закрито