Для того, щоб підняти цікаву для Вас тему, зверніться в ПП до адміністрації форуму!
22 липня 2010, 23:38
вибачаюсь за бронепоїзд...
то грубого помолу - то борошно нижчих сортів,
а цільна - то зі всього-всього, так?
23 липня 2010, 16:50
mala-karta
угу, так виходить.
ніколи не розуміла, чого у нас нижчий сорт борошна був кориснішим.
хоча я не в Україні (а може і в Україні теж є) бачила борошно з висівками дірбного помолу. Тих висівок майже не видно, тільки на колір від звичайного борошна різниться.
але традиційно грубий помол був в нижчих сортів борошна.
27 липня 2010, 13:32
наскільки мені відомо, борошно "вищого сорту" має просто "товарніший" вигляд і вироби з нього - краще виглядають, а -нижчих сортів-воно не таке біле і не таке "однорідне і чисте" (маються на увазі домішки), але з такого борошна роблять тільки деякі вироби (хліб, деякі булки, паляниці, коржі...) але на вареники, чи здобні булочки воно не годиться.