Глобальні оголошення!

Інтерв'ю з mari

Re: інтервю з mari

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 01:36

гра з вогнем написав:у мене недавно був бум покупок на таку кофточку

Ой,яка гарна, я на жаль її не бачила, бо не так часто маю моживості по часу вої повідомлення читати. Будь-ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!! пиши мені особисто якщо з котами чи з чіхуахуа. Дякую
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 01:37

гра з вогнем написав:розкажи який одяг з котиками маєш у свому гардеробі і покажи :clapping:

Маю тільки туніку і шарф.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 01:50

гра з вогнем написав:було нечесно? відгукнувся хтось на твої заклики придбати твою інтелектуальну власність?

напевно якби розказувала скільки раз то було нечесно то давно вже б покинула проект.

Коли тільки народила малу- зрозуміла що та вся підготовка- повна фігня, і те що мені сказали на 2 заняттях про гігієну жінки, то була така лапша, що взагалі.
Тоді й запропонувала проект до ТБФ"КАРІТАС "програму, книгу, фото, виставки, т.і._ вони погодились що підтримають. Продумала-написала. Подала на фінансовий проект. Виграв Львів, госпіталь Шептицького мій проект,який весь скопіювали собі і подали від себе але не я. Сум, розпач, робота далі. Далі- результат бачите.

Багато зроблено. Багато власних коштів і зусиль. Багато вкрали ідей інші. Тому я деколи така зла з іншими. Особливо коли відділяються, я ніби й розумію, шлях росту, але пробачити так важко їх особистий ривок.Без домовленостей, без пояснень.
Далі... відвідування приватних шкіл і отримання досвіду, небажання перетворювати Школу на проект наживи, пошук нереальних меценатів, довгий пошук приміщення поза роддомом, випуск книги(2 видання, зараз пошук меценатів на 3-тє), 2-і шикарні грудні фотовиставки за мій кошт, виснаження і повернення зараз в інший кабінет, пропозиції від одної партії зафінансувати наш проект на 10.000 але заявити на 100.000гр.- куди я інші гроші прозвітую від неприбуткової організації нікого не цікавило. Я відмовилась.

Тому бажаючих щось придбати таке як власність в нікого не має, зате є багато бажаючих вкрасти чуже. Тому мене цікавить те що написала Русік про свідоцтво на права...але не знаю чи буду це робити.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 01:58

Перлинка написав:марі,а хіба не можна знов в петрики попроситись,якшо там не зайнято ,чи кудись в подібне до петриків де не зайнято?

Не можна, ти певно не звернула увагу, що то було давним давно. Що буду тепер сім"ю - 2 чи то 3 дітьми виганяти.??? Слава Богу, що є де жити нам. Не нарікаю, але інколи шкодую,бо то був лише мій вибір.
А просто в якесь селотзараз їхати не хочу. Мій чоловік- європеєць і точно з своїм шлунком не для села, вівців і коз. Йому треба гарячої води і світу. Тай якби я розказала вам як терпіла його 3 роки написання докторської, яка в УКРАЇНІ нікому майже не потрібна, то ви б проснулись точно.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 07 листопада 2011, 02:13

розкажи :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 02:25

Спочатку всі хто поступив і отримав стипендію- думали що то- так легко. Всі так в гостях в нас сиділи , пили пиво і казали як то просто. Але не так то було як здавалось. Правила змінили. Тепер в 2011 взагалі немає заочного докторату в Любліні і Римі. Уявляєте як все серйозно.З РИму копіїї книг з бібіліотек заполонили нашу хату(під столами, на столах, всюди..) Без інтересу до всього і життя. Тільки писати. Все перевіряється, всі матераіли, джерела. Робота на англ.

Я таку гарну проповідь виголосила на його захисті. Його професор відразу до мене в друзі на фейсбук приєднався так вдохновився:) Я побажала своєму чоловіку шоб найшвидше професором став. Може хоч в Польші-це дає прибуток, бо в нас що ти професор, що ні- одне і теж. Він має в мене талант вчити.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 08 листопада 2011, 00:55

mari

от сьодні заходила на сусідній форум ,побачила в них багато свіжих тем та ідей схожих на наші ,але відкритих пізніше
таких як конкурс аватарок,осіння фотосесія точно ще щось було, але вже не пригадую

ти як до цього відносишся?

дратує ?

смішить?

сповнюєшся гордістю ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 08 листопада 2011, 09:59

Дратує-смішить, якась така середня емоція. Намагаюсь не роздумувати про це, бо не бачу можливості якось це поправити. Складається враження що в них викликає радість інколи дратувати інших. А може тільки мені здається, тому я не влажу в конфлікти. Вони невичерпні. Тільки настрій спортиться.Найбільше дратувало коли вони скопіювало слово в слово і під час тижню слінгоносіння проводили Дашині теми. Але то Даша їм писала, не я.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення мешканка » 08 листопада 2011, 11:06

mari а в тебе бувають депресії?
а чи були в тебе якісь такі пацієнти, яких ти не змогла зрозуміти?
Якби мала можливість змінити професію-яку б обрала?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Інтерв'ю з mari

Повідомлення mari » 08 листопада 2011, 20:33

мешканка написав:mari а в тебе бувають депресії?
а чи були в тебе якісь такі пацієнти, яких ти не змогла зрозуміти?
Якби мала можливість змінити професію-яку б обрала?

Депресій ні, але зміни настрою на різко знижений , без бажання щось робити бувають. От якраз тепер мій період- пізня осчнь і ще перед місячними. Музику слухаю і читаю. Помагає.

Такі пацієнти бувають. Не всім і треба щоб я їх розуміла. дехто приходить просто поговорити, і нічого змінювати і колупатись в собі не хоче. Тому з такими потім прощаюсь або вони самі не приходять.

Обрала б ветеринарію, як колись і хотіла.Але хотіла б закордоном працювати в Ветзоопарках.
Або дизайнера або ю стала власницею якось магазинчику.
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Інтерв'ю з форумчанами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей