гра з вогнем написав:було нечесно? відгукнувся хтось на твої заклики придбати твою інтелектуальну власність?
напевно якби розказувала скільки раз то було нечесно то давно вже б покинула проект.
Коли тільки народила малу- зрозуміла що та вся підготовка- повна фігня, і те що мені сказали на 2 заняттях про гігієну жінки, то була така лапша, що взагалі.
Тоді й запропонувала проект до ТБФ"КАРІТАС "програму, книгу, фото, виставки, т.і._ вони погодились що підтримають. Продумала-написала. Подала на фінансовий проект. Виграв Львів, госпіталь Шептицького мій проект,який весь скопіювали собі і подали від себе але не я. Сум, розпач, робота далі. Далі- результат бачите.
Багато зроблено. Багато власних коштів і зусиль. Багато вкрали ідей інші. Тому я деколи така зла з іншими. Особливо коли відділяються, я ніби й розумію, шлях росту, але пробачити так важко їх особистий ривок.Без домовленостей, без пояснень.
Далі... відвідування приватних шкіл і отримання досвіду, небажання перетворювати Школу на проект наживи, пошук нереальних меценатів, довгий пошук приміщення поза роддомом, випуск книги(2 видання, зараз пошук меценатів на 3-тє), 2-і шикарні грудні фотовиставки за мій кошт, виснаження і повернення зараз в інший кабінет, пропозиції від одної партії зафінансувати наш проект на 10.000 але заявити на 100.000гр.- куди я інші гроші прозвітую від неприбуткової організації нікого не цікавило. Я відмовилась.
Тому бажаючих щось придбати таке як власність в нікого не має, зате є багато бажаючих вкрасти чуже. Тому мене цікавить те що написала Русік про свідоцтво на права...але не знаю чи буду це робити.