Глобальні оголошення!

Інтервю з happymami

Re: Інтервю з happymami

Повідомлення happymami » 09 листопада 2011, 23:28

гра з вогнем написав:то ти з бабульками за свою? я шось думала, що вони мають тебе як один з обєктів пообговорювати - чи я помиляюся?

як тобі сказати - чи вони мене обговорюють - я поняття не маю. Бо не чула. Але то шо я з ними за свою, то такі да. В нас інакше ніззя :grin: . Вони ж мене з пеленок знають. Та й гуляю часто з малими, то можу посидіти коло них на лавочці. Ну а бігіто хто ще й питає - де йдеш, а чого, а шо, а по чьом.
Хоча обговорювати таки певно можуть. ну бо є за шо. В мене сім'я взагалі цікава. Ну а ще ж слінги :tipok: . Благо, я не жила коло них, коли стрижена була троха лисувато. А то вони навіть про мою хімію теперішню закидають, мол, а чо я таку зачіску зробила адже ж не модно так тепер :lol: :lol: :lol:
Перлинка написав:думаю ,ти коли шось там про них розказувала шо вони за тебе думають від їх імені написала певно також автоматом таки Люпка
я не видумую

а, ну полюбе так і було. Бо інакше бути не могло :grin: . В мене бабульки під під'їздом не такі продвинуті :beauty:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 09 листопада 2011, 23:31

гра з вогнем написав::grin: отаково запамятають тебе по тому, шо ти сам не помниш :? і думаю потім над кожним словом, над поведінкою :? хєх :)

гггг. Та я й сама не помню, шо конкретно ти там писала. Тіко помню, шо то було шось дуже емоційне і я собі подумала - дааааа, ше одна причмелена :grin: . Бо я шкодую всіх емоційних. Ну тоїсть таких як я. Бо це ну його в баню. Я тіко на 28 році життя навчилася контролювати свої емоції. Ні. Не контролювати, а жити з ними навчилася. Во. Знаю просто, скільки часу має пройти з однієї емоції, шоб вона вляглася. Які слова треба говорити в якій емоції, шоб когось лібо вбити, лібо навпаки - не вбити, ну і всяке таке :grin: . Тому щиро співчуваю всім емоційним.
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення гра з вогнем » 09 листопада 2011, 23:39

я тіко на 28 році життя навчилася їх проявляти. то я про емоції . гггг. мені зараз нравиться проявляти а не контролювати. а потім опять доведеться контролбвати :mrgreen:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 09 листопада 2011, 23:51

гра з вогнем написав:я тіко на 28 році життя навчилася їх проявляти. то я про емоції . гггг. мені зараз нравиться проявляти а не контролювати. а потім опять доведеться контролбвати

ггг. Я на 1-му курсі навчилася проявляти на всі 100. Бо до того не мала змоги. То мене перло не по дєццкі. Так з того часу я їх і не контролюю. Просто контролюю трохи модель своєї поведінки під час проявів тих емоцій. Наприклад, з останнього - не сподобалося ВКонтактах, як один мій знайомий, який мені дуууже импатичний, відповів на якісь мої пости. Я розізлилася. Ледь не витерла його з друзів :lol: :lol: :lol: . Але, знаючи себе, вирішила за принципом Скарлет Охари - подумати про це завтра. Тобто - видалити його ввечері, якшо мене не попустить. Єстєссно попустило і я навіть забула, шо мала його видаляти :grin:
В мене в житті всьо комедійно-трагічно. Середнього нема. лібо в мене нині життя закінчується і я вмираю від розбитого серця. Лібо в мене всьо так чудно і я так всіх люблю, аж прям всіх від мене тошнити має :lol: . А ще часто прощаюся з людиною навсіхда і кажу більше не дзвонити, а потім пів доби жду дзвінка :grin: . Ну тоїсть - то так раніше було. Зараз всьо гладко і рівно і однаково мажорно. Но вже як мінор попадеться, то такий, шо мене три дні не чіпайте :grin: . Так як в тебе, общім :grin: . Кіко раз за два роки ти вже рішала не писати на мамусях? :grin:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 09 листопада 2011, 23:59

happymamiти не повіриш. я Олю з друзів видаляла. Але Оля -то Ангел на землі. Вона не обідилася ніби. я їй дуже вдячна :-| :-| :-|

Я тут живу

Повідомлення happymami » 10 листопада 2011, 00:08

гра з вогнем написав:я Олю з друзів видаляла

ну нічого собі. А Оля тобі шо зробила??? :shock:
гра з вогнем написав:твій чоловік носить сережку з камінчиком чи без?

носив без. Вже років 10, або й більше воопше не носить кульчатко
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 10 листопада 2011, 00:10

happymami заросла дірочка? не хочеш шоб він знову носив? ким чоловік працює?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення pan_kotskyy » 10 листопада 2011, 00:12

happymami написав:От як фантастичні мені історії про підміну дітей в роддомі

Чому такі історії для тебе фантстичні? не віриш, що таке можуть зробити (я не про індійські фільми, якщо що...)?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення happymami » 10 листопада 2011, 00:15

гра з вогнем написав:заросла дірочка? не хочеш шоб він знову носив? ким чоловік працює?

заросла. Мені байдуже чи носитиме чи ні. Дизайнер в поліграфії
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 10 листопада 2011, 00:17

pan_kotskyy написав:
happymami написав:От як фантастичні мені історії про підміну дітей в роддомі

Чому такі історії для тебе фантстичні? не віриш, що таке можуть зробити (я не про індійські фільми, якщо що...)?

Фантастичні, бо це трапляється доволі рідко. Особливо в наш час, коли дитину дають зразу матері. Крім того - фантастичні, бо завершення теж бувають всякі.
От останнє, що прочитала - минулого тижня в росії був скандал. Дітей в роддомі підмінили випадково. Вони вже виросли (вроді 12 чи 14 років їм вже). Тут один батько запідозрив жінку у зраді і давай ДНК перевіряти. А ДНК то не жінки і не чоловіка. Вияснили всьо. Знайшли біологічну дитину. Але мінятися сім'ї не стали. Кажуть - батьки не ті. хто родив, а ті, хто виростив. Отаке от. Фантастика ;-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Інтерв'ю з форумчанами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей