Глобальні оголошення!

Інтерв'ю з mari

Re: інтервю з mari

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 00:05

Лаванди нема, не обманюй
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 00:05

мешканка написав:Чого тобі бракує в житті?
Чого хотілося б ще досягнути?
Чи погодилася б йти служити за чоловіком в якусь "глубінку"?
Чи задумувались колись із чоловіком про переїзд в село?

Неоднозначне питання і відповідь моя: Якщо серйозно, тО Нічого не бракує. Тобто завжи чогось бракує, але то не завжди суттєво.

О, я для досягнень відкрита. Хочу професійної майстерності , хочу гармонії і щастя яке б мене не парило, де я маю можливості щоб.... Хочу любові, радості, друзів які справжні, а не штучні; хочу просто щоб дали жити...а з усім решта я можливо й справлюсь

Чи погодилась б_ ніхто б не питав. Надто серйозні вимоги, ніхто б бажання мої не слухав. Раз буде треба- будемо думати. Мрію щоб Бог не дав мені такий вибір.

Колись нам пропонували с. Петрики. Але до сих пір жалію що я не згодилась. Знаєте, будучи на 2 курсі медінституту, ти як зашугана лань, нічого не бачиш і не відчуваєш, тільки, вчищся і вишся. ДУЖЕ тяжкий вуз. До сих пір думаю, млін, на що на 1200 гр. в місяць працювати? Після 10 років навчання? ТОму трохи жалкую за тим, що могли б мати і парафію і будинок і сад і квіти і тварин масу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ну але час і рішення не повернеш. Так мало бути! Але то таке- не вгадаєш. Знаю одного священика з села- дивляться через дірки в фіртці на все що він робить. СЕЛО І ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 07 листопада 2011, 00:15

mari написав:Лаванди нема, не обманюй

можна посіяти на замовлення :grin:

а шо ж ротару співала про яку лаванду ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 00:31

Перлинка написав:mari

я чула що майбутні грекокатолицькі священники часто поспішно одружуються бо пора освячуватись чи висвячуватись ,не знаю як правильно,у вас також так було?

не було страшно виходити заміж так рано?

Можливо й так. А що тільки греко-католицькі?::::::::::::::::::

В мого чоловіка такої дилеми не було. Він не був випускником Терноп.духовної семінарії, йому повезло. Вчився в Римі скільки хотів, захистив ряд дипломів, не спішив одружуватись, але й мені волі не давав. Так познайомився з моїми, потім поїхали з його батьками знайомитись. І виявилось що коли він дізнавався на майбутнє які документи сілд виробити щоб одружитись в Україні, його запитали- а ваша наречена ДЕ?? він сказав- тут. От вони й відповіли -то завтра й розпишемо. Так я позвонила своїм батькам і сказала що вихожу заміж. БАТЬКИ були в шоці.А незабаром справили вінчання після відкриття віз його мамі, бо батько так і не дочекав поки найменший і найулюбленіший син одружиться на українці.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 00:32

Перлинка написав:тобі доводиться відстоювати в сімї свої права ,бажання ,які не вписуються в релігійні рамки?

чоловіку дістається за тебе від начальства ,що ти надто сучасна?

Інколи
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 00:43

Перлинка написав:який твій найомріяніший проект?

Є. Але він тільки розвиднюється. Однонзачно що це будуть підготовка до шлюбу, школа материнства плюс після родів, плюс сім"я, плюс діти, плюс життя, як воно є.

Хто має ідеї або гроші- ЗАПРОШУЮ ДО СПІВПРАЦІ!!! обіцяю, що буде чесно!!!!!!!!!!!"
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення гра з вогнем » 07 листопада 2011, 00:52

було нечесно? відгукнувся хтось на твої заклики придбати твою інтелектуальну власність?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mari » 07 листопада 2011, 00:55

Гра, я не зрозуміла, бажаючих реально не було, але знаю що під аркою мою програму копіють протестанти слово в слово- тому й спішу.

Я взаглі відчуваю що втрачаю час. Будь ласка, як хто має які ідеї- пишіть мені в ПП!!!!!!!!!!!!!!!!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення гра з вогнем » 07 листопада 2011, 01:12

у мене недавно був бум покупок на таку кофточку

Зображення

http://oldnavy.gap.com/browse/product.d ... cale=en_US

я щоразу тебе згадувала :) там ше інші з кицями були :)

розкажи який одяг з котиками маєш у свому гардеробі і покажи :clapping:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 07 листопада 2011, 01:17

марі,а хіба не можна знов в петрики попроситись,якшо там не зайнято ,чи кудись в подібне до петриків де не зайнято?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Інтерв'ю з форумчанами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей