TanenRom написав:Марі про що ти мрієш?
Мрію про сотні речей і ідей. Кожен день мрії добавляються, а як їх не має- дуже сумую. Ідеї і мрії приходять просто раптово.
Мрію щоб не було голоду на Землі і стихійних лих, щоб люди не вбивали один одного, не мучили тварин і щоб не хворіли невиліковними хворобами.
Мрію щоб моя сім"я була здорова, щоб донька хотіла вчитись трохи більше як зараз, щоб вірила мені і намагалась зрозуміти, щоб мала хорошого чоловіка, щоб батьки мої ще працювали, бо що будуть лікарі на пенсії робити.
Мрію щоб заробляти стільки, щоб в будь-який день, як тільки захотіли сісти в літак чи в поїзд і щокварталу подорожувати(1000 євро щомісяця). Мрію побувати в Австраліїї, Новій Зеландії, Іспанії(Валенсії), на островах і в просто нових і цікавих природою місцях.
Мрію щоліта жити в будиночках в Шотландії в горах з овечками, в Бордо чи Провансі з лавандою(без понтів і з селянською їдою, на свіжому повітрі). Мрію доїти козу.
Мрію ниряти з дайвінгом
Мрію танцювати з чоловіком танго
Мрію важити завжди 60 кг
Мрію написати нову книгу
Мрію стати майстром в професії
Мрію що форум буде працювати, переросте в щось більше і буде приносити неабияку користь людям
Мрію років через 15 працювати закордоном психотерапевтом, для того навчаюсь на Євросертифікат
Мрію про сина
Мрію про спокійну роботу
Мрію про хороших нових друзів
Мрію про щастя
Мрію про Боже благословення і що він нас не залишить