Глобальні оголошення!

Телевізор - "зомбоящик"?

Модератор: taranjka

Телевізор - "зомбоящик"?

Повідомлення taranjka » 20 січня 2013, 23:24

А ви часто дивитеся? що саме? як ставитеся до того, що телевізор називають "зомбоящиком"?
я останній раз дивилася - то в часи помаранчевої революції і трохи після - коли швидко все українізувалося. після того вже не памятаю - хіба коли до батьків приходимо, то можуть включити. але найчастіше виключають. частина нашої родини нам співчувають і не вірять, що ми від нього відмовилися добровільно - думають шо грошей ще не назбирали :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Телевізор - "зомоящик"?

Повідомлення flower » 20 січня 2013, 23:29

дивлюся вибірково і не часто. в основному в нас завжди мультики вдень включені по Пікселі, а ввечері новини тсн любимо з чоловіком глянути. ще коли готую щось на кухні, то можу включити чи музичний канал чи якийсь фільм якщо нормальний. шо саме ти вважаєш зомбующого? реклама?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення dr.tagabat » 20 січня 2013, 23:36

В нас вдома теж нема і в батьків є, але не дивляться...
Обділеною ні я, ні чоловік, ні діти себе не почуваємо. Улюблені серіали чи фільми можна подивитися он-лайн і без реклами, що суттєво у будь-який час!
Треба було бачити обличчя працівників кабельного телебачення, які прийшли нас відрізати, коли я сказала, що в нас нема телевізора і нам байдуже. До цього на квартирі жив мій дідусь. :yes:
люблячи - перемагай!
Зображення
dr.tagabat Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 120 раз.
Діти: Дівчинка Мартуся, хлопчик Мартин

Повідомлення taranjka » 20 січня 2013, 23:39

рекламу, новини, серіали :))
ми споживаємо те, що подається так, як цього хоче хтось інший. ті ж самі новини - за-часту, це прихована реклама, з когось роблять героїв, когось перетворюють на жертв чи навпаки.
про рекламу то взагалі :dash:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 20 січня 2013, 23:47

taranjka написав:частина нашої родини нам співчувають і не вірять, що ми від нього відмовилися добровільно - думають шо грошей ще не назбирали :hi:

Аналогічно. Мій тато досі час від часу пропонує подарувати нам телевізор. Але ми справді відмовились від нього добровільно. Тобто ми з чоловіком відколи живемо разом ніколи його і не мали.
Але комп з інтернетом теж може виконувати роль зомбоящика. Бо якщо тільки сидіти в контакті, дивитись смішні роліки на ютюбі, бавитися в ігри і скачувати серіали, то буде той самий зомбоящик, тільки з більшою кількістю функцій.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TanenRom » 21 січня 2013, 00:03

телевізор є, але він у нас вмикається раз в два - три тижні, як чоловік під час вечері хоче новини послухати
а так я навіть не знаю, що там зараз по ньому показують.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Dribchuk » 21 січня 2013, 00:05

телевізор дивимося досить часто, вибірково мультики, дуже-дуже вибірково передачі (люблю подивитися наприклад якісь зіркові історії чи з Катею Осадчою), деколи новини. В основному по телевізору дивимося скачані фільми (маєм домашній кінотеатр то так відчуття майже як в кінотеатрі).
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення nelly » 21 січня 2013, 00:06

ми теж телик вже давненько не дивимося, дуже рідко дивлюся Світське життя, ну і на НР включити шоб на президента пасматрєть :crazy: , новин навіть у неті не читаю, і почуваюся дуже щасливою з того приводу, але стали більше сидіти в неті, хоча якби не було то сильно і не страждала б напевно.
От сьо чисто випадково на кухні включила телик і тут новини!! Як же та Кужель плакала, що бідна Юля в туалет ходить і її камера знімає :dokter: , а сама в мештах певно за 10 штук євро прийшла на ефір, і її більше ніякі проблеми в країні не хвилюють крім Юлі, тошнить від політики (хоча хто така Кужель я теж взнала зі Світського життя, а не з її добрих вчинків :new: )
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення krapk@ » 21 січня 2013, 15:24

маємо, дивимося, фільтруємо. Теж кабельне то є з чого вибрати, якщо нудно, правда часу на нудь буває мало :wink: Але піксель і малятко як збираємося в садок допомагають Юрчику перекочувати з ліжка у вітальню зі швидкістю світла. Люблю подивися якесь 1-2 серйне кіно на вихідні. Телевізор величезний того по компі 22" дивитися не маю бажання.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mariana » 21 січня 2013, 15:27

Я так само фактично як і Крапка, дивимося і фільтруємо. Фільми, мультики по компу не дивимося, є великий телевізор- записуємо на флешку, підключаємо до телевізора і так дивимося.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей