Глобальні оголошення!

Звичайний день

Модератор: taranjka

Звичайний день

Повідомлення krapk@ » 18 квітня 2012, 15:48

от в мене вони всі схожі як один. Такі будні, так нудно.... А як ви проводите день?? Можна не описувати дуже детально але так...основні моменти.
Вчора я прокинулся в 6, бо ще мала зібрати з думками і паперами, бо на 9 здибалася з керівником дисертації. Зустріч пройшла так сказати нормально. Далі бібліотека, пару приємних спілкувань з хорошими людьми. В 3 я виїхала з дружби до жд вокзалу (маршрутку чекала ) хвилин 20. Ми там мали з касівочкою зустрітися, щоб я забрала сумку свою (дуже гарна якісна сумочка укроаїнського виробництва). А далі сталася така пригода. Стою п'ю гарячий шоколад. Їм булку. Прилітає голуб дуже голодний. Я кинула йому пару кришок. Він сів на землю і чую щось так дзенькнуло. Я дивлюся, а лапки його перев'язані і посередині великий цвях сотка. Я мало не обімліла. Ну уявіть є ж уроди які. Там стояв таксіст, я прошу, ми ловимо того голуба. Я тримаю він намагається зняти ту тонку жилку-лєску, яка так впялася в ножки голуба, що до крові -аж нарости повиростали, мабуть давно бідна пташка так виживає. Пальчики деякі аж почорніли-видно кров взагалі не доходила. Короче знамали ми добрих 20 хвилин, крові було багато. Ледве з живої шкіри повитягували (хоч не впевнена що все витягли-воно йому врослося). Короче словами не передати. Біднятко лежало і терпіло. Потім помили лапки і забризкали і він полетів.......Дай Боже щоб вижив.
Я вже йшла ще на гумку, щоб рюкзак знайти для ноута взагалі без настрою, того не знайшовши магазин навіть не розстроїлася. Потім приїхали з Хмельниччини мої батьки з Юрасиком(я їх не бачила) цілих 3 дні. То вже на душі стало легше. Але осадок чомусь є досі. А сьогодні ми цілий день з синочком, гуляємо, граємося, читаємо. Скучила я дуже. Зараз заснув а я на свій коханий форум, бо через ту дисертацію тепер так мало є вільного часу.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Звичайний день

Повідомлення Касівочка » 18 квітня 2012, 16:18

Крапка, ти молодець, не залишила бідну пташину, я бачила, як той голуб чемно лежав і слухав, шо з ним роблять! Він обовязково виживе :yes: ! Є ж отакі виродки, м'яко кажучи, серед нас.. Їм би так ноги поперев'язувати :ireful:
А я сьогодні встала в 9, поснідали з чоловіком і малими (також стараємось більше часу проводити разом, бо 28 знов їде, буду знову сама 3 місяці :cray: ), на 11 пішла до стоматолога (доречі, до новоспеченого дідуся - тата нашої мамусі Аполонії :clapping: ): ), в 12:30 приїхала додому, наготували їсти, тепер бавимось з малими. Було б тепліше - пішли би гуляти, а так сидимо вдома, шо в принципі, теж непогано ))) День, як день, схожий на решту буднів, але мені не нудно, бо насолоджуюсь перебуванням зі своїми рідненькими :():
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Галина » 18 квітня 2012, 17:15

Кожен ранок в мене починається практично однаково: в 7.00-7.20 вилізти з теплого ліжка, приготувати чоловікові обід на роботу, часом попрасувати сорочку, відправити його на роботу з цьомком в дверях :=): ... Насолодитися гарячим чайком зробленим коханим. Підняти старшу доцю і зібрати її в садок... Одітися, запакувати меншу в слінг і завести Діанку в садок. Прийти додому, розпакувати Ніку зі слінга, потриндіти в скайпі з мамою, чимось бігом поснідати, по можливості прибрати, помити посуд (його після сніданку всіх домочадців буває дуже багато :crazy: )
Потім (11 або 12 година) йду гуляти з малечою, гуляємо від 2-х до 4-х годин, як коли получиться. Бігом додому, поки спить мала готувати їсти на вечір і на ранок, хоча б годинку присвятити роботі (з дуру напросилася, щоб дали роботу додому, думала буду мати купу часу працювати :dash: ). Встигнути щось поїсти. В 17 год запакувати малечу в слінг, зганяти в садок по старшу (вівторок і п"ятниця в 17 вже треба вийти з дому і завести старшу на танці). Нагодувати вечерею дитя, чоловіка, часом себе, помити діток, бігом в душ (часом навіть 5 хв там не сиджу), заскочити в ліжко, приложити меншу спати (та процедура може тривати навіть 1,5 години)... А поміж то все ще форум почитати. :love:
Потім думаю день злетів, а я нічого толком не зробила... :confused:
На вихідних дозволяємо собі полежати в ліжку довше. І гуляти йдемо всім сімейством.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення flower » 18 квітня 2012, 17:32

В мене як такого розпорядку нема, кожен день порізному. В основному чоловік встає зранку в 7.15 чи в 7.30 і робить собі каву а мені чай, ми встаєм з Веронікою в 9й (інколи 7.30 буває але рідко), йдем на кухню шоб я попила чай, дитина погризла хлібчика (якшо хоче) або лазить по підлозі і грається іграшками, в неї для них є відведена шуфляда і вона там риється в ній. Потім я в кухні розбираю посудомийку і загружаю знов і якщо дитина дає, то готую їсти. Потім спати вложую, якщо відпускає то йду далі доварювати те шо невстигла. Просинається, йдем гуляти. Приходим, передіваємся і знов на кухню, вечерю варити або якщо хоче спати Вероніка ложу, а тоді вже іду на кухню. Ну якось приблизно так буває.)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 18 квітня 2012, 17:51

Я так описала свій день, ніби дітьми зовсім не займаюся... Зранку практично весь час віддаю іграм з малечею. А після садочку з старшою граємося, читаємо вчимося.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення гра з вогнем » 18 квітня 2012, 19:01

прокинулася в в 6-30 десь. полежала. покрутилася
розбудила хлопців, вигнала їх робити їсти
подивилася кіно
з скрипом встала, сказала хлопцям закруглятися з їжею і йти вмиватися
вмилася, намалювалася, зачесалася, вдягнулася
насварилася на хлопців, шо вони ше не вмиті, а вже 8 година
вдягнулися, загрузилися в машину
8.20 - виїхали в школу
приїхали, я вкотре подивувалася двом різним вказівкам щодо одягу на один день.
одна вказівка була вдягнутися у кольори райдуги. інша в однотонний одяг
ми прийшли в однотонному.
8-35 пішли в церкву на службу

потім допишу бо маю йти за дитиною
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 18 квітня 2012, 19:51

гра з вогнем написав: подивувалася двом різним вказівкам щодо одягу на один день.
одна вказівка була вдягнутися у кольори райдуги. інша в однотонний одяг
ми прийшли в однотонному.

ну, я поняла вказивку так: одежда должна быть однотонной, только цветов радуги )) например:
кепка красная (однотонная)
шарф/повязка оранжевая (однотонная)
футболка желтая (однотонная)
шорты зеленые (однотонные)
носки голубые (однотонные)
обувь синяя
рюкзак фиолетовый

Все правильно. А шо тут дивного? 2-в-1. Однотонная одежда, но цветов радуги ))

Если Вы пришли в коричневом однотонном - Вы не виконали вказивку))))) потому что коричневый - не цвет радуги ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2012, 20:02

о ,а я зайшла в надії шо Шалімар розписала нам тут свій звичайний день
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 18 квітня 2012, 20:05

))))) позже напишу) Если это интересно...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 18 квітня 2012, 20:10

[quote="Shalimar"][/quote]
не умнічай ::Р:
вказівка була прийти в кольорах радуги (тобто щоб футболка, чи штани чи гетри були різнокольорові. а чи буде воно все однаково різнокольорове, чи не однаково - то вже їх не цікавило :)
але оскільки у нашого класу і ше в кількох класах був день для фотографувань, одночасно прислали вказівку прийти в одягу одного кольору, тобто в однотонній футболці, чи в сорочці бо так гарніше фото виходять :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей