двічі однаково все одно не вийде)))) от у мене як і у всіх була перша любов і я думала-ОЦЕ воно потім з чоловіком-теж любов але вже зоовсім інша більше любовей у мене дай Ьог щоб не було
мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
ги... всі праві ))) думаю, не раз. Але кожне почуття, якщо воно було сильне, залишиться десь в куточку у серці, бесслідно не зникне, навіть коли закохаєшся вдруге.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
ну, значить не будемо узагальнювати. Мій досвід мені каже таке. Якщо любов сильна - вона залишається, якщо нічого не залишилося - знач не любов була, а так, захоплення. Але я не сумніваюся, що в кожного воно по-іншому.
недавно дивилася передачу про те як кожна людина схильна на почуття любові до протилежної статі, то виявляється залежить від гормону окситоцину, чим його більше в організмі, тим частіше і довше людина буде закохана :grin: