Глобальні оголошення!

А ми послабли :( 2

Модератор: taranjka

Re: А ми послабли :( 2

Повідомлення nelly » 12 грудня 2016, 17:14

дивно з Італію, нe знаю як дітeй, а дорослих сиплять ліками по повній :sad: і коліжанка виіхала в Польщу то звeрталися пару раз на швидку то і гормональні інгаляціі і антибіотик в більшості випадків приписують..
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Новенька » 12 грудня 2016, 17:18

За дорослих не знаю, а про дітей, то особисто від куми інформація про її дитину.
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Dribchuk » 12 грудня 2016, 18:45

Ми теж заслабли, 3 тя доба температуру жене 38,5, далі я збиваю бо в нас таж ацетон піднімається. Голос в малої пропав повністю. Я аж дивуюся що наша лікарка ще не посадила нас на антибіотик, бо я вже готова давати. Діагноз ларинготрахеїт , грз. Правда, виписали пульмікорт, якого я трохи боюся, але що поробиш, не лікувати дитину в такому стані не можливо :cray:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення nelly » 12 грудня 2016, 18:58

А той пульмікорт такий дорогий що50грн нeбула :scare: приписували Златі від нeжить бо довго нe проходив, то я зажала, полікували корою дуба
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення pan_kotskyy » 12 грудня 2016, 19:00

холодні (майже крижані) ванни :scare: - це капец! :scare:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 12 грудня 2016, 19:15

В мене завжди длема з тою температурою. Марта дуже тяжко її переносить, навіть невисоку. Вище 37,5 і вона вже інертна, в"яла, вище 38 - холодні кінцівки, вище 38,5 - утруднене дихання і "мама, я піду полежу" :scare: І спати з температурою вище 38,5 не може, отак і лежить, очі в стелю. То я після 38,5 завжди збиваю, страшно переживаю, коли вона в такому стані.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Новенька » 12 грудня 2016, 19:32

pan_kotskyy написав:холодні (майже крижані) ванни :scare: - це капец! :scare:

Для мене теж був шок, я аж перепитувала і уточняла. Вона казала, що там таке нормально, хоча для неї теж не звично :confused:
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Dribchuk » 12 грудня 2016, 20:13

nelly то тільки 3 дні, прийшлося розкошелитися :cray:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Радмила » 13 грудня 2016, 01:34

В мене старша заслабла. Нежить, кашель. Раз була температура.
Я особисто збиваю. Колись був такий період в моєму житті не збивала. Так мені один лікар радив, що ми в нього лікувались. Але потім я собі так подумала, він може зі своїми дітьми так "бавитись",, бо за фахом реанімолог. А як з моєю дитиною щось станеться, то до неї і швидка може не встигнути доїхати. Більше я в таке не граюсь. В мене діти на температуру вище 39 - вялі, руки , ноги холодні, в старшої судоми починаються, вона потім погано відходить після неї. Я до 38,5 і збиваю. Бо знаю, що потім різко наростає.
А з лікуванням, то я лікую. Зараз п'є старша Синупред в таблетках. Я вже знаю, з її аденоїдами, як на самій сольоній воді промиваннях, то будемо з тим носом до літа мучитись, поки тепло не стане. А ще можемо і до синусиду дотягти. Тому, промиваю носа, п'є синупред. Сидить дома вигрівається, на вулицю не веду, там вітер, і вологість. Може з середи підемо в школу, а може ще до понеділка посидить. Я вважаю, що краще дитину тиждень потримати вдома , в теплі, чим потім лікувати ускладнення. Тим більше, що в класі не має 16! дітей. І при чому більша частина з них з температурою високою вдома.
Це мій досвід. І я лікую своїх дітей так.
До речі, на рахунок прогулянок. Особисто на собі. Так, як більшість випадків хвороби переношу на ногах, то помітила, що так дісно після деяких хвороб, легше ніс і кашель відходить якщо не зважати і йти на вулицю. Але якщо недолікований запальний процес в носі. То блуо таке, що і ніс дужеееееболів. Реально переносиця, між очима, так боліло, на вулиці, що капец. І ускладнення мала два рази на вухо. І один раз до бронхіту обструктивного доходилась, із запаленям потім легень.
Але тоя доросла, і я вже по собі відчуваю, і тепер шануюсь. Я вже відчуваю, коли мені вже можна на вулицю, а коли, таки догрітись. А дитина того не скаже, то я тепер не ризикую. Хвора- дома. Соплі - дома. Догріється, буду впевнена, що здорова, тоді на двір піде.
І правильно дівчата написали, в разі чого - Комаровському нічого не предявиш......
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення nelly » 13 грудня 2016, 21:32

Ану хто ближчe др мeдицини...
Тeмпeратцри мала нe має з нeділі, вчора почала підкашлюватм, алe таким як в нeі завжди на мій погляд. Алe вяла, бeзсила вжe от пару днів, лeжить і трохи грається. Та пнeвмонія можe так проялятися? Бо я сама вжe маю нeжить то нe хочу дeсь швeндяти сильно, щоб послухати іі, алe от щось мeнe насторожує... :confused:
nelly Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей