Радмила » 13 грудня 2016, 01:34
В мене старша заслабла. Нежить, кашель. Раз була температура.
Я особисто збиваю. Колись був такий період в моєму житті не збивала. Так мені один лікар радив, що ми в нього лікувались. Але потім я собі так подумала, він може зі своїми дітьми так "бавитись",, бо за фахом реанімолог. А як з моєю дитиною щось станеться, то до неї і швидка може не встигнути доїхати. Більше я в таке не граюсь. В мене діти на температуру вище 39 - вялі, руки , ноги холодні, в старшої судоми починаються, вона потім погано відходить після неї. Я до 38,5 і збиваю. Бо знаю, що потім різко наростає.
А з лікуванням, то я лікую. Зараз п'є старша Синупред в таблетках. Я вже знаю, з її аденоїдами, як на самій сольоній воді промиваннях, то будемо з тим носом до літа мучитись, поки тепло не стане. А ще можемо і до синусиду дотягти. Тому, промиваю носа, п'є синупред. Сидить дома вигрівається, на вулицю не веду, там вітер, і вологість. Може з середи підемо в школу, а може ще до понеділка посидить. Я вважаю, що краще дитину тиждень потримати вдома , в теплі, чим потім лікувати ускладнення. Тим більше, що в класі не має 16! дітей. І при чому більша частина з них з температурою високою вдома.
Це мій досвід. І я лікую своїх дітей так.
До речі, на рахунок прогулянок. Особисто на собі. Так, як більшість випадків хвороби переношу на ногах, то помітила, що так дісно після деяких хвороб, легше ніс і кашель відходить якщо не зважати і йти на вулицю. Але якщо недолікований запальний процес в носі. То блуо таке, що і ніс дужеееееболів. Реально переносиця, між очима, так боліло, на вулиці, що капец. І ускладнення мала два рази на вухо. І один раз до бронхіту обструктивного доходилась, із запаленям потім легень.
Але тоя доросла, і я вже по собі відчуваю, і тепер шануюсь. Я вже відчуваю, коли мені вже можна на вулицю, а коли, таки догрітись. А дитина того не скаже, то я тепер не ризикую. Хвора- дома. Соплі - дома. Догріється, буду впевнена, що здорова, тоді на двір піде.
І правильно дівчата написали, в разі чого - Комаровському нічого не предявиш......

Щастя є