ZlatoPolja угу і в мене так, вчора товклася до півночі, а тепер дрихне.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
я сьогодні роблю собі приємне і мені в тому помагає чоловік, устроюю дівішнік в сауні дома, а він з дитиною буде сидіти треба скрабик на вечір зробити....
а я сьогодні в перукарню записалася, правда не на щось мега приємне-просто підстригтися гарячими ножицями для профілактики роздвоєння волосків. Хочу ще чогось, але вже випала з курсу що там які процедури зараз гарні і ефективні.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ а я хочу ламінуваня зробити, але моя знайома перукарша мене відмовляє - каже зразу ефект супер, а потім волосся ще більше псується.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
А в мене сьогодні був дівішнік, в подруги було на тижні день народження, а вона вирватись може тільки в суботу, прийшлось сьогодні відмічати:). Чоловіки сказали що на 8 березня підуть на мальчішнік.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!