Глобальні оголошення!

Пожити закордоном

Модератор: taranjka

Re: Пожити закордоном

Повідомлення Галина » 15 грудня 2011, 16:07

flower написав:Я готова жити закордоном і все життя того хотіла, та поки не готовий до того мій чоловік!

А в мене навпаки. :grin:
Я боюся, що з 2-ма дітьми там не так просто. (Якщо крім того щоб заробляти, вчитися, щоб мати достойну професію)
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2011, 16:18

Галина написав:Тут не зовсім згідна. Мій начальник колись сказав (як зайшла мова про підвищення зарплат): "А нащо їм більше платити, хіба вони від того більше працювати стануть?!".

а де і ким ти працювала?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення irinka » 15 грудня 2011, 16:20

Yummy mummy написав:І це майже про нас, тільки живемо зараз на одну чоловікову зарплату + аж 130 грн. на малого ....
На хліб вистачає, але цього мало, хочеться більшого, особливо для синочка...

100% згідна. Але получається замкнуте коло, щоб поїхати закордон і заробити гроші потрібно МАТИ ГРОШІ щоб виїхати :crazy: а де ж їх взяти? :cry:
Навіть якщо виграти "Зелену карту" треба мати рахунок в банку і гроші на дорогу... :?
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2011, 16:22

irinka написав:Для прикладу мій чоловік колись їздив в Москву (на будову на 2 міс) і працювала там бригада кожен день крім неділі. Жили в вагончику-умови самі розумієте :crazy: От коли вони вже завершували і мали їхати додому той їхній бригадир пообіцяв, що заплатить гроші тут на Україні (мовляв, щоб ви гроші через кордон не перевозили, бо можуть бути проблеми) а потім їх "кинув" і нічого не заплатив :dash: :dash:

Ну по перше,ми говоримо тут про цивілізовані країни ,а не азіатські

хіба твого чоловіка кинув німець чи англієць?кинув як правильно пише яммімамі-свій,і їхав він по знайомствах тутешніх,на які ти й досі очевидно сильно покладаєшся
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2011, 16:26

irinka написав:100% згідна. Але получається замкнуте коло, щоб поїхати закордон і заробити гроші потрібно МАТИ ГРОШІ щоб виїхати :crazy: а де ж їх взяти? :cry:
Навіть якщо виграти "Зелену карту" треба мати рахунок в банку і гроші на дорогу... :?

то так і пиши ,що хочеш за кордон,але не маєш можливості,страшно,а не що там погано,а тут кльово ,бо схоже на басню про лисицю та виноград
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення georginochka » 15 грудня 2011, 16:29

Галина написав:
Я боюся, що з 2-ма дітьми там не так просто. (Якщо крім того щоб заробляти, вчитися, щоб мати достойну професію)

І в мене це найбіль стримуючий фактор. Думаю, і я і тим більше мій чоловік (який непогано знає англійську) дати собі раду зможемо, але як бути з дітьми :? Є сусіди, які поїхали в Америку, живуть там вже не один рік, і дитина в них там народилась. Але вони привезли його сюди і залишили на виховання бабусі, мотивуючи це тим, що в дитячий садок там задорого. І це не єдиний такий випадок, про який знаю. для мене така ситуація зовсім неприйнятна.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2011, 16:31

irinka написав:Після цього ще подавав документи на візу в Польщу (видно першого разу було мало :grin: ) знайшов в газеті оголошення якогось поляка, той при зустрічі сказав що треба заплатити 1000 грн для оформлення візи і закордонний паспорт. Чоловік заплатив і дав паспорт то від поляка донині ні слуху, ні духу.
Висновок: краще бути вдома біля сімї :family: жити в теплі і працювати так щоб тебе цінували ;-)

висновок,краще не бути мяко кажучи наївним,та не давати себе розводити проходимцям,історія стара як світ,ще з суворих девяностих так кидають ,так само як і з бригадиром в москві
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 15 грудня 2011, 16:34

georginochka

ти може читала недавно жіночка під гостем заходила і писала що свою трирічну дівчинку віддала мамі в село ,бо якоби тут в садок не може влаштувати

якщо дитина батькам заважає ,то немає значення яка це країна і скільки коштує садок
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 15 грудня 2011, 16:36

irinka написав:Навіть якщо виграти "Зелену карту" треба мати рахунок в банку і гроші на дорогу... :?

Так звичайно треба мати якийсь мінімальний капітал, правда класно було б якби вони ще й дорогу оплачували :grin: ......
Звичайно що голодранців вони не хочуть, там своїх таких хватає.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Галина » 15 грудня 2011, 16:36

Перлинка написав:
Галина написав:Тут не зовсім згідна. Мій начальник колись сказав (як зайшла мова про підвищення зарплат): "А нащо їм більше платити, хіба вони від того більше працювати стануть?!".

а де і ким ти працювала?

Видавництво "НК - Богдан", оператор комп. верстки.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість