flower написав:Я готова жити закордоном і все життя того хотіла, та поки не готовий до того мій чоловік!
А в мене навпаки. :grin:
Я боюся, що з 2-ма дітьми там не так просто. (Якщо крім того щоб заробляти, вчитися, щоб мати достойну професію)
Модератор: taranjka
flower написав:Я готова жити закордоном і все життя того хотіла, та поки не готовий до того мій чоловік!
Галина написав:Тут не зовсім згідна. Мій начальник колись сказав (як зайшла мова про підвищення зарплат): "А нащо їм більше платити, хіба вони від того більше працювати стануть?!".
Yummy mummy написав:І це майже про нас, тільки живемо зараз на одну чоловікову зарплату + аж 130 грн. на малого ....
На хліб вистачає, але цього мало, хочеться більшого, особливо для синочка...
irinka написав:Для прикладу мій чоловік колись їздив в Москву (на будову на 2 міс) і працювала там бригада кожен день крім неділі. Жили в вагончику-умови самі розумієтеОт коли вони вже завершували і мали їхати додому той їхній бригадир пообіцяв, що заплатить гроші тут на Україні (мовляв, щоб ви гроші через кордон не перевозили, бо можуть бути проблеми) а потім їх "кинув" і нічого не заплатив
![]()
![]()
irinka написав:100% згідна. Але получається замкнуте коло, щоб поїхати закордон і заробити гроші потрібно МАТИ ГРОШІ щоб виїхатиа де ж їх взяти?
![]()
Навіть якщо виграти "Зелену карту" треба мати рахунок в банку і гроші на дорогу... :?
Галина написав:
Я боюся, що з 2-ма дітьми там не так просто. (Якщо крім того щоб заробляти, вчитися, щоб мати достойну професію)
irinka написав:Після цього ще подавав документи на візу в Польщу (видно першого разу було мало :grin: ) знайшов в газеті оголошення якогось поляка, той при зустрічі сказав що треба заплатити 1000 грн для оформлення візи і закордонний паспорт. Чоловік заплатив і дав паспорт то від поляка донині ні слуху, ні духу.
Висновок: краще бути вдома біля сімї :family: жити в теплі і працювати так щоб тебе цінували ;-)
irinka написав:Навіть якщо виграти "Зелену карту" треба мати рахунок в банку і гроші на дорогу... :?
Перлинка написав:Галина написав:Тут не зовсім згідна. Мій начальник колись сказав (як зайшла мова про підвищення зарплат): "А нащо їм більше платити, хіба вони від того більше працювати стануть?!".
а де і ким ти працювала?
Повернутись до Форумчанки теревенять
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість