1. Створи свій запит про допомогу або співчуття, похвалу чи розуміння.
хочу схуднути,як подивлюсь на себе в дзеркало,то від стресу починаю ще більше жерти
досі ні в чому себе не обмежувала,мені взагалі не комфортно в обмеженнях,але з такою кількістю зайвих кг ще некомфортніше,люблю солодке,випічку,мясо,і взагалі все калорійне і від чого поправляються :istereka: :istereka: :istereka: .
І ще ,ну не те щоб я когось крайнім хотіла зробити,але мене чоловік не стимулює,йому якби не подобається мій теперішній вигляд,але він не наголошує і не докоряє ,і якось до цього часу і мене більш менш влаштовувало,але мої старші брати,у яких зовсім інші еталони,дивляться на мене буквально з огидою,нерозумінням і співчуттям
короче ,після таких поглядів і зауважень вже й самій від себе гидко,але жерти не перестала
2. Напиши договір про виконання договору з датами і планом дій своїй "внутрішній свині".
хочу скинути в травні 5 кг
постараюсь від цього моменту не їсти солодкого та мучного
виключення
-італійські макарони
- і 1 морозиво десь колись
і не буду нічого їсти після 7-ої вечора
3. Зроби заклик приєднуватись до твоєї особистої групи підтримки, яка буде підтримувати, заохочувати, спостерігати за дотриманням договору.
Будь ласка приєднуйтесь в мою групу підтримки :clapping2: :clapping2: :clapping2: ,памагітє
щоразу як порушуватиму свою угоду,буду тут відписуватись ,і прошу мене за це шпуняти,не добираючи слів :omg:
4. Чого я цього хочу і що за це хочу мати!
[/quote]
хочу з задоволенням дивитись на себе в дзеркало,хочу щоб не боліли ноги від підборів,і щоб та джинсова сукня фотки якої я тут викладала на мені гарно дивилась
якщо все вийде,то виложу фотки в ній .
а свою групу підтримки запршу на піцу ,отоді нажеремось