Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Дякую.Тиждень були хворі.Тепер,ніби,здорові.Менший трохи кашляє,будемо інгаляції зараз робити.Старшеньку ноги боліли 2 дні.І сьогодні вночі пів ночі проплакала,що ножка болить.Біля 3 год дала нурофен-заснула до ранку.Зараз не болить.Але вона відчуває ноги і на зміну погоди. До садочку ще не даватиму.
Прийшла Марго з садка вчора і капeць, вжe добу горить, міряю зараз 39.4 кажуть що буквально за дeнь скосило дужe багато народу. Лeжить цілий дeнь навіть встати нe пожe, пильнуйтeся і будьтe здорові!
Це напевне грип, в нас вдома всі так :( старший то 1.5 дні з такою температурою і все. Я вчора зранку встала абсолютно здорова, а до вечора вже лежала в ліжку з температурою, дуже різко. Але при такій високій темп. всяке може бути - дивіться в горло, щоб не було ангіни та й висипу по тілі. Виздоровлюйте!!!
Татімамі а давали що противіруснe малому? Бо я в них давно нe вірю, а моя дільнича по тeлeфону сказала що амізончик давати. Я нe даю, алe цього разу щось так того грипу боюся
Давала і сама п'ю. Але по тій причині, що чоловік у відрядженні, я сама з дітьми і лікар наша переконала підстрахуватись. Ізопринозин або гропринозин. Також давно нічого не купувала і не давала (пили, потіли, пісяли), а тут побоялась щось.