А для мене все природньо. Поки дівчатка в пошуку, вони випендрюються, як можуть, і ярчать як можуть, щоб зацепити найпородистішого мужчину :) А як вчепили, то нашо ярчати. Тепер треба працювати над стосунками, щоб втримати його інтерес коло себе. Як колись писала Шалімар "прикинь, і такая красівая комусь вже надоїла" Головне бути цікавою своєму коханому. І лише зовнішньої обгортки для цього не достатньо....
Я не люблю виділятись без потреби. Люблю спостерігати за такими яркими дамами. Часто вони смішно виглядають. І одиниці із тих ярких дам виглядають гармонійно. Це просто пшик, туман в очі. Бо більше нема що подати
Чоловіки ж цінують своїх жінок не лише за красу, а за характер, розум, душу. І кохана навіть в банному халаті і тапочках для нього краща за Памелу Андерсон
Ну і ше я вам скажу оці всі модні яркі шмотки, ніщо інше як випендоьож перед подружками, сусідами. Це скоріше конкуренція серед жінок, мол вот я - королева...
Ясне діло, що приємно споглядати красиво і гарно одягнутих мам, але це не головне. Головне, яка вона як людина і мама. І головне, щоб їй було зручно гуляти із дитиною, ганяти по калабаням, чи грати в футбол. В окулярах за сто баксів і чоботах від лабутена вона це точно не робитиме...... А де тоді дитинство її дітей? В гонитві за модою?