Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 19:22

TaniaPicaSSo написав:що ви маєте на увазі, коли вважаєте, що хтось виглядає "модно", а хтось ні? Чи це ті самі критерії, що й зі стильними дамами і "дєрєвєнщіною"? Чи це вже інші поняття?

модно - наверное, = " в струе"? Ну вот модно платформа - значит обувь на платформе. Модно сиреневый цвет - в сиреневом цвете. Модно клеш - значит брюки-клеш..
Я не гонюсь за модой.
Иногда "модно" употребляют в значении "со вкусом". Вот. Это более показательно.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 19:27

taranjka написав:вчепилися до тих фото, бо Шалімар навела їх як приклад "породистих" мамусь.

Я привела фото как пример того, что основная масса мам (вот именно когда женщина с ребенком гуляет, а не когда женщина-мама оделась в офисную одежду и пошла на работу) - на фоне мамы с фото - выглядела бы серенько, и разница была бы на лицо.
Индивидуальности и вкуса.... Увы(
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 19:57

гра з вогнем написав:дутік з бєшеної ліси... Шалімар, не чекала

Я не хочу обсуждать "у кого есть вкус", "у кого есть возможность покупать дорогие вещи", "а что для вас - стильно и красиво", "а дутик из бешеной лисы - это круто, правда??" .......
Вопрос был В ДРУГОМ. Почему один и тот же человек на какое-то мероприятие может/ хочет/ считает нужным выглядеть красиво/ нарядно/ стильно/ модно/ при параде/ с марафетом,
а на прогулку с ребенком - ..........?? не приводит себя в порядок, одевается как попало.. Пусть не в вечернее платье и каблуки. Повседневная одежда, но все равно классная, которая обращала бы на себя внимание и выделяла из толпы.

Вы ярких девочек видите? Я да. А ярких мам? Столько же?

Я тоже, Гра, не чекала, что Ты прицепишься к лисе (уггам, сумочке, макияжу..). Потому что суть темы, которую я завела, не в этом.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 20:00

Суть теми то в чому? Чи в любому віці виглядає привабливо та доглянуто жінка?... в нас нажаль як каже Shalimar багато дівчат привабливих, а коли вже діти народжуються, то себе на другий план... ви на жінок середнього віку подивіться.. Дітей виростити, потім на ноги поставити.... а потім дивишся в зеркало і... отоді точно пшик :scare: Потрібно любити себе, доглядати і до чого тут те, яка в тебе сумочка?
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 71 раз.
Діти: Дві принцеси ))

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 20:08

Tanya_Ly написав:Суть теми то в чому?

Суть темы "почему яркая девочка превращается в неяркую маму?"
то есть.. возможность есть, вкус есть, но потом - что? пропадает желание? или она всегда одевалась ярко только "по особому случаю"?

а тех, кто всегда и везде выглядят стильно, просто очень мало? и они как были стильными до беременности, такими и остаются с появлением детей?

получается, что так....
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2013, 20:10

справа в тому, що важко зрозуміти про що мова, коли одні бачать стильних мам, а інші ні
а також в тому, шо породисті мами, про яких ти говорила, будуть породостими незалежно від одягу та стилю (таких дійсно мало)
а те що ти показала на фото. якось ні породистості, ні особливого стилю
увагу на аксесуари, очі під окуляри
тому й виходіть шо говрим начебто про одне, а думаємо про інше

чому так не одягаються
мабуть тому шо ці всі аксесуари-взуття вартують дорого, а вишукувати їх на секонді тре час, якого у мам часто не має
окрим того прогулянка з дітьми, як я читаю останнім часом - це похлюпатися в калюжі
навряд чи хтось для цього вдягатиметься в хутровий кожушок чи уги
навить якшо про калюжі - утріровано, все рівно на прогулянку не видягаються бо все легко дуже замазується, на перше місце виходить зручність та практичність одягу

а зручність часто розходиться з стилем й часто виглядає трошки дивакувато и явно не породисто
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2013, 20:14

Shalimar написав:
taranjka написав:вчепилися до тих фото, бо Шалімар навела їх як приклад "породистих" мамусь.

Я привела фото как пример того, что основная масса мам (вот именно когда женщина с ребенком гуляет, а не когда женщина-мама оделась в офисную одежду и пошла на работу) - на фоне мамы с фото - выглядела бы серенько, и разница была бы на лицо.
Индивидуальности и вкуса.... Увы(

так мами на твоїх фото швидш за все на шопінг зібралася а не на прогулянку з дітьми :confused:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 04 квітня 2013, 20:19

А для мене все природньо. Поки дівчатка в пошуку, вони випендрюються, як можуть, і ярчать як можуть, щоб зацепити найпородистішого мужчину :) А як вчепили, то нашо ярчати. Тепер треба працювати над стосунками, щоб втримати його інтерес коло себе. Як колись писала Шалімар "прикинь, і такая красівая комусь вже надоїла" Головне бути цікавою своєму коханому. І лише зовнішньої обгортки для цього не достатньо....
Я не люблю виділятись без потреби. Люблю спостерігати за такими яркими дамами. Часто вони смішно виглядають. І одиниці із тих ярких дам виглядають гармонійно. Це просто пшик, туман в очі. Бо більше нема що подати :scare:
Чоловіки ж цінують своїх жінок не лише за красу, а за характер, розум, душу. І кохана навіть в банному халаті і тапочках для нього краща за Памелу Андерсон ::Р:
Ну і ше я вам скажу оці всі модні яркі шмотки, ніщо інше як випендоьож перед подружками, сусідами. Це скоріше конкуренція серед жінок, мол вот я - королева...
Ясне діло, що приємно споглядати красиво і гарно одягнутих мам, але це не головне. Головне, яка вона як людина і мама. І головне, щоб їй було зручно гуляти із дитиною, ганяти по калабаням, чи грати в футбол. В окулярах за сто баксів і чоботах від лабутена вона це точно не робитиме...... А де тоді дитинство її дітей? В гонитві за модою?
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2013, 20:21

Shalimar написав:
гра з вогнем написав:дутік з бєшеної ліси... Шалімар, не чекала

Я не хочу обсуждать "у кого есть вкус", "у кого есть возможность покупать дорогие вещи", "а что для вас - стильно и красиво", "а дутик из бешеной лисы - это круто, правда??" .......
Вопрос был В ДРУГОМ. Почему один и тот же человек на какое-то мероприятие может/ хочет/ считает нужным выглядеть красиво/ нарядно/ стильно/ модно/ при параде/ с марафетом,
а на прогулку с ребенком - ..........?? не приводит себя в порядок, одевается как попало.. Пусть не в вечернее платье и каблуки. Повседневная одежда, но все равно классная, которая обращала бы на себя внимание и выделяла из толпы.

Вы ярких девочек видите? Я да. А ярких мам? Столько же?

Я тоже, Гра, не чекала, что Ты прицепишься к лисе (уггам, сумочке, макияжу..). Потому что суть темы, которую я завела, не в этом.

Шалімар, просто бєшена лиса вбила всю суть, якою б вона не була
все говорили балакали как як би про високе, про породу, думки плили як мисль по древу, а тут оп і бєшена ліса в прикладі)))))))

а класним одягом у нас слігомами славяться, їх у натовпі помітить кожний
стильно й красиво
судячи з фото, що я бачу. бо у нас тут таким не страждають, тому в реали мені не доводилося порозглядати

мені от важко виділитися з натовпу яскравим одягом, тому що я щоб підібрати кольори діаграмами користуюся, бо не маю вродженого чуття
тому мени простіше купити шось сиреньке простеньке шо до всього буде пасувати и до чого я можу під настрій своїм улюбленим синім кольором очі підвести
аніж складати гардероб навіть на повсякденні прогулянки
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 04 квітня 2013, 20:30

Анжеліна Джолі на прогулянці
Зображення
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Шалімар би її зафукала ::Р: Але це не заважає їй бути секс-символом планети і заробляти мільйони, виглядаючи шикарно тіки по потребі :wink:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей