Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 15:48

... а щодо макіяжу.... є люди які і без макіяжу виглядають гарно і стильно ::Р:
взагалі-то краса.... вона різна напевне, моє уявлення що це... якщо коротко - чисте доглянуте волосся, чиста доглянута шкіра, незамітний макіяж, акуратний манікюр, одяг зі смаком, в ногу з модою не кричащий, зручний... ну звичайно те як розмовляє жінка, без мату (краще жестом. :hi: жартую) і різних там словечок.
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 71 раз.
Діти: Дві принцеси ))

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 квітня 2013, 16:18

А от чому така увага завжди приділяється моді? Чому так важливо іти "в ногу з модою"?
От мене завжди цікавило, чому те, що було гарним 5-10 років назад (а то і 20-30-50) зараз вдягнути не можна, бо воно є "немодним"? Так, деякі речі зараз можуть дивно виглядати, але тільки тому, що ми звикли бачити щодня інше, а те, що давно не бачили, або бачили останній раз в старому кіно, здається таким "немодним". Але якщо це гарно, якщо це личить і просто подобається, то чому не можна вдіти те, що так би мовити давно вийшло з моди?
Я справді не дуже розуміюся в цьому питанні, бо я бачу моду наступним чином. Хтось десь там сказав, що цього року модно буде таке і таке, і всі як вівці починають це носити, щоб бути "модними". Це, звісно, перебільшено трохи, але в загальному саме так. Як тонкий кабулк - то вже всі на тонкому, як платформа, то всі на платформі і т.д.
Поясніть мені темній, чому так важливо вдягатися модно? :confused:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 16:36

Це зовсім не принципово і справа кожної жінки індивідуально. я мала на увазі, щоб одяг личив і підкреслював природню красу. Річ не обовязково має бути супер модною, чи новою з бутіка!!! Є такий вислів " Якщо ви купили якісну і дорогу річ, то вона з вами надовго". тому я написала "в ногу з модою" маючи на увазі, що речі повинні бути якісні, а якість завжди в моді. Я так думаю.
TaniaPicaSSo Моє бачення моди, дуже близьке до вашого, бути оригінальною теж модно, можна вдало поєднувати нові речі з ретро, але головне не переступити межу. :wink:
Ще додам що модно бути здоровою, мати гарну фігуру, посмішку і не піддаватися шкідливим звичкам, все це давно в моді.... тоді ніякі вікові перевтілення не страшні :yes:
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 квітня 2013, 16:43

Tanya_Ly Дякую за пояснення, але я вашу думку зрозуміла ще з попереднього повідомлення.
Просто оця фраза "в ногу з модою" наштовхнула на певні роздуми про моду. І цікаво би думку інших почути, що ви маєте на увазі, коли вважаєте, що хтось виглядає "модно", а хтось ні? Чи це ті самі критерії, що й зі стильними дамами і "дєрєвєнщіною"? Чи це вже інші поняття?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 16:52

TaniaPicaSSo ви запитали, я відповіла. Здається на форумі є тема про моду окремо...
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Natalinda » 04 квітня 2013, 17:05

Tanya_Ly написав: і вас прошу, ну не потрібно брехати, в першу чергу самим собі!!! що вони не гарно вигдядають, бо на фото, які для прикладу виклала Shalimar, вигляд в дівчат шикарний!!! просто і зі смаком

Tanya_Ly шось ви остаточно запутали, краса, доглянутість, мода... а ще й виходить що нема правда по іншому одягатися, бо ж це брехня самій собі. На фоні кого ж тобі такі мами будуть виглядати "шикарно" за вашими словами, як всі будуть як в інкубаторі))))

Мені до слова стиль одягу на першом фото взагалі не подобається. Але це суто справа смаку як на мене, а зовсім не обману :pardon:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 17:15

Natalinda :ha: ну ви розсмішили, до чого тут інкубатор? Чому ви вчепилися за ті фото? Це ж просто для прикладу.
Я ж не кажу, що саме так потрібно вдягатися!!! (ЧИТАЙТЕ ВИЩЕ) Ті дівчата гарні, вони доглянуті і акуратні, біля них і дітки моднички :***: А ви, якщо хочете можете робити зовсім навпаки, може у цьому ваше бачення краси :wink: ?
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2013, 17:21

вчепилися до тих фото, бо Шалімар навела їх як приклад "породистих" мамусь.
і чому зразу
Tanya_Ly написав:можете робити зовсім навпаки, може у цьому ваше бачення краси :wink: ?
така категоричність. є багато інших варіантів.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2013, 17:29

підтримую думку, що породистість доривнює модно одягненій в даному випадку (по фото)
але це не та породістість, яка залишається з людиною завжди
модна сумочка ще не ознака породистої дамочки, хоча увагу з дамочки на себе перетягує
тому й виходить породиста сумочка = породиста дамочка

а без сумочки пшик

дутік з бєшеної ліси... Шалімар, не чекала :nea:

Швидш за все модний та яскравий, красивий одяг як та сумочка відтягує увагу та створює враження стильної та красивої жінки
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 19:20

TaniaPicaSSo написав:Поясніть мені темній, чому так важливо вдягатися модно? :confused:

Для кого-то важно, для кого-то нет. Мне пофиг, кто как одевается.
Девочки, но Вы начали развивать тему не в ту степь.... Дело не в том, что на фото маромойка, не в том "о боже шалимар тебе такое нравится?!"
Я, кажется, уже сама нашла ответ на свой вопрос...
Напомню наблюдение: симпатичных (давайте уточним: на любой вкус) стильных (на любой вкус) девочек я встречаю. Симпатичных/ стильных мам - практически нет. Выйди в центр - гуляют привлекательные (ухоженные, нарядные) девочки. А такие же привлекательные, ухоженные, нарядные - но с детьми? Единицы. Понимаю, когда ребенок совсем маленький - может быть совсем не до этого. Хоть бы умыться да расчесаться... А когда ребенок подрастает? Тоже думают "зачем выряжаться?", если идут на прогулку с дитям? Или у них принято наводить марафет только по особому случаю? как то поход в клуб, вечерний променад?.. Наверное, так. Я для себя так ответила. Других вариантов пока не вижу.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість