Глобальні оголошення!

Стань автором своєї історії,щоденника і знайди підтримку

Модератор: taranjka

Re: Стань автором своєї історії,щоденника і знайди підтримк

Повідомлення Перлинка » 11 грудня 2010, 11:32

За виконання свого досягнення хочу присвоєння мені титулу Королеви Краси на 1 тиждень тут, на форумі....))))))
(більш нічого в голову не залізло...))))[/color]

[/quote]

Марта,тобі й з зайвими 4 кг можна сміло його присвоювати ;-) ,ой якби то в мене було лиш 4 ззайвих,а то я взагалї як колобок.
Але я зараз сюди до вас не лізу,бо не почуваюсь,що маю силу волі.Поступово вимушено переходжу на здорове харчування,бо організм вже не приймає.
Так ,то лірика,хоч я в групу підтримки не записувалась,
Марта зараз в мене получить,і за день народження і за плотненько повечеряла і за шоколодаку.
Казали можна поганими словами?
Марта,обжорк :x а,маленьке ненаситне поросятко :evil: ,після 20 00(шось ти собі щадящий режим обрала,зазвичай після 18 00 не їдять,або навть після 16 00) з куском пластиру до чоловіка і хай клеїть тобі рота. :niger:

А якщо серйозно дівчата,то хіба у вас постійно така стабільна вага?
У мне зазвичай без дієт вага щодня коливається + -1 -1,5кг,залежно від того як повечеряла чи провела день(наприклад бігала десь і майже нічого не їла,чи валялась в ліжку і лиш тягала з кухні продукти).
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 11 грудня 2010, 12:24

Звісно що вага коливається, але якщо так скидати по 1 кг за 10 днів, за місяць- 4 кг. То це супер. А після 18.00 не їсти- не мій стиль життя. Треба щоб це подобалось, мені після 21.00 подобається, а потім після 20.00 перйду. Все ще в планах.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення мешканка » 11 грудня 2010, 12:27

Марі-молодець.
Марта, особисто я не можу після 18,00 не їсти, бо відчуваю звірський голод. Проте, коли я хотіла схуднути я після 18,00 їла те, що не дає калорій, але набиває шлунок: терте яблуко з тертою морквою, відварене брокколі, салат з відвареної моркви (без заправки, або пару крапель оливкової олій), салат із сирої капусти, салат з вареного бурячка, або просто кефір...мусить ж бути якийсь продукт, який тобі підходить і не дає поправку. Наприклад, терта сира морква, заправлена чуть-чуть сметаною, чистить кишечник від шлаків і різних там залишків, кефір (нежирний) має проносний ефект, після якого втрачаєш по кілограму + цілком можливо, що в тебе організм затримує воду, якщо ти помічала за собою ранкові набряклості, слід від шкарпеток на ногах ввечері, чи те, що ввечері важко зняти обручку чи перстень-то варто пити сечогінні чаї і їсти їжу майже без солі, відмовитись від гострого і перченого. Пити звичайну джерельну воду-часто і маленькими порціями.
Можливо, щось із цього тобі пригодиться, бо мій організм, наприклад, як його морити голодом декілька тижнів-то він потім набирає своє за кілька днів. А слідкуючи тим правилам я тримала свою вагу довго і їла все, що хотілось. (звісно, небезпечне-в обмеженій кількості)
Біжаю вам успіху, дівчатка, ви, просто, молодці! А ми поправляємось.... :( :gore:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Marta » 11 грудня 2010, 15:34

Перлинка, дякую! Це мені й потрібно- щоб мені хтось сказав так жосткіше, щоб я взяла себе в кінці кінців в руки.

Просто мені категорично не подобається моя теперішня вага. Мені воно мішає, я незадоволена, т.д.
Перлинка, в тебе такий стан, що тобі тільки поправлятися в задоволення, потім схуднеш, ми допоможемо!=)

Мешканка, дякую за поради! Дійсно, організм таки затримує воду, бо ввечері сліди від шкарпеток є і я відчуваю чуть набряклості. Пора переходити на здоровішу їжу. Менше солити.

Так, суто не їсти деколи неможливо, бо як голодна- то не заснеш, проте навіть як хочеться випити чаю, то просто чаю, а не з кілограмом печива...(((

Знаю, від чого худну- їсти часто малими порціями. Я на роботі так схудла, хоча цілий день їла, можна сказати, але їла багато сирих фруктів і овочів. І шоколад Все. Більше там не було що купити. То за півроку схудла майже на три розміри джинсів.)
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 12 грудня 2010, 01:02

Marta написав: але їла багато сирих фруктів і овочів. І шоколад Все. Більше там не було що купити. То за півроку схудла майже на три розміри джинсів.)

Оце точно катастрофа, особливо для тіла і зовнішності. Не рекомендую такі схуднення. Краще по-чуть-чуть. І взагалі Марта, ти чого це жалієшся.? Не треба нам жалості, результати ДАВАЙ! Щоб за тиждень зазвітувала що ні разу не вийшла за межі домовленості. :ugeek:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 20 січня 2011, 13:05

Признаюсь, на протязі останніх 3-х тижнів зробила собі неочікувано-незаплановану перерву, їла і святкувала по гостях і поправилась ще на 2 кг. Отак :oops: :oops: :oops: Тепер беру себе в руки. Починаю від завтра наново спочатку.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Marta » 20 січня 2011, 13:55

Марі, все вийде! Доки там в тебе кінцевий термін, який ти собі зазначила?

А я схудла на 1,5-2 кг, залишилося ще 2.)
Включила в раціон якнайбільше сирих овочів-фруктів, вони мені дуже допомагають в цьому плані..))
І пішло до зменшення помаленько.)
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 20 січня 2011, 16:45

Марі, все вийде! Тільки трохи взяти себе в руки! :o
Марта, молодчинка! Правда, останній раз як я тебе бачила-то ти взагалі, красунечка! :P :crazy:

А я от намагаюсь змусити себе їсти корисну їжу... Хоча так тягне на булочки і смажену картопельку... Я, коли не вагітна і не годую (або годую мало) то постійно тримаю себе в руках, бо дуже швидко поправляюсь...А, як тільки завагітнію-то організм ніби хоче "відірватись"... Тож я тут себе на корисну дієту перепрограмовую і прошу допомоги і "жорсткого контролю" :oops:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Alisa » 20 січня 2011, 17:39

мешканка написав:Марі, все вийде! Тільки трохи взяти себе в руки! :o
Марта, молодчинка! Правда, останній раз як я тебе бачила-то ти взагалі, красунечка! :P :crazy:

А я от намагаюсь змусити себе їсти корисну їжу... Хоча так тягне на булочки і смажену картопельку... Я, коли не вагітна і не годую (або годую мало) то постійно тримаю себе в руках, бо дуже швидко поправляюсь...А, як тільки завагітнію-то організм ніби хоче "відірватись"... Тож я тут себе на корисну дієту перепрограмовую і прошу допомоги і "жорсткого контролю" :oops:

Мешканка, не ведися на булочки :zybu: Тримайся :zybu:
Ти ж на літо родиш - і все набране буде назагал :zybu
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Melisa » 07 лютого 2011, 00:43

Повідомляю: поїзд рушив. :aaaaa:
Сьогодні розпочала заняття з репетитором по англійській. Дівчата, так цікаво взнавати щось нове!
Люба колись про це писала,то аж тепер я її зрозуміла. :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей