Milichka » 13 грудня 2011, 09:09
У нас був період коли чоловік дууже хотів виїхати, я - проти. На хліб з маслом вистарчає , інколи навіть на ікру )))). Так дістала наша бюрократія, "безплатна", але дуууже відповідальна медецина, достойні зарплати...Але я дуже важко адаптовуюсь до всього нового, люблю коли все облаштоване, привикше.... Звичайно, якщо б уже виграли Зелену карту, чи ще якийсь варіант підвернувся, то можливо... Але спеціально, щось робити немаю натхнення.
Але для тих хто прагне виїхати маю позитивні історії
Чоловіка близький родич виїхав з своєю дівчиною в Канаду не легально.Точно не знаю, але здається так - дівчина там вийшла заміж за канадця, і отримала громадянство, а потім розлучилась і одружилась з своїм хлопцем. Вони обоє медики за освітою, спочатку дівчина вчилась, підтверджувала свій диплом, хлопець працював - оплачував її навчання, при чому не на тяжкій фізичні праці. Зараз вона акушер з канадським дипломом, працює, приймає пологи, він вчиться, підтверджує свій диплом. ЇЇ зарплати вистарчає для його освіти, купили собі будинок їздять відпочивати....
ТОбто якщо дуууже чогось хотіти все вийде ;-)
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.