Глобальні оголошення!

Пожити закордоном

Модератор: taranjka

Re: пожити закордоном

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2011, 20:18

Галина

а ти б,була колись закордоном в цив.країнах?
питаю ,бо помітила що туди не дуже рвуться ,поки не побували
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2011, 20:23

я б хотіла. але прибирати б не хотіла. і щоб муж на якихось прибираннях працював також. рік-два-три не має значння
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення pan_kotskyy » 12 грудня 2011, 22:24

я б змогла за кордоном жити, в Європі хотілося б, до Америки далеченько...
чоловік в мене не дуже рветься на такі подвиги, якби рвався, я б його підтримала максимально...

на рахунок професій, кума з чоловіком виїхали в Канаду (я про це вже писала десь, але повторюся, до теми підходить), чоловік що тут на м'ясокомбінаті працював, що там.
але там вони знімають просторий будинок, придбали машину, їздять в подорожі, не все легко і просто, але але... тут він якби і цілодобово працював, до того рівня на якому живуть зараз не доробився б на тій роботі :( при чому вони там, можна сказати, ще обживаються, вона ще не працює, хоч підшуковує варіанти.

а працювати треба всюди, на блюдечку ніде нема...

і навіть якщо на початках посуд мити чи офіціантом - теж професії, це ж не заважає розвиватись і шукати кращі варіанти. З моїх одногрупників багато в Лондон свого часу виїжджали, саме офіціантами і кухарями працювали, і в 4 ранку вставали на роботу їхати, і задоволені були ібо грошова винагорода за подану каву в Європі незрівнянна з нашими ставками вчених мужів... ось так.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Галина » 12 грудня 2011, 22:34

Перлинка написав:Галина

а ти б,була колись закордоном в цив.країнах?
питаю ,бо помітила що туди не дуже рвуться ,поки не побували

Я б там жила, якби усіх своїх близьких можна було взяти з собою. Я чомусь дуже сильно прив"язуюся до людей і тому дуже важко втрачати з ними постійний прямий зв"язок. Я знаю, що є скайп і т.п, але для мене важливе живе спілкування.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Milichka » 13 грудня 2011, 09:09

У нас був період коли чоловік дууже хотів виїхати, я - проти. На хліб з маслом вистарчає , інколи навіть на ікру )))). Так дістала наша бюрократія, "безплатна", але дуууже відповідальна медецина, достойні зарплати...Але я дуже важко адаптовуюсь до всього нового, люблю коли все облаштоване, привикше.... Звичайно, якщо б уже виграли Зелену карту, чи ще якийсь варіант підвернувся, то можливо... Але спеціально, щось робити немаю натхнення.

Але для тих хто прагне виїхати маю позитивні історії

Чоловіка близький родич виїхав з своєю дівчиною в Канаду не легально.Точно не знаю, але здається так - дівчина там вийшла заміж за канадця, і отримала громадянство, а потім розлучилась і одружилась з своїм хлопцем. Вони обоє медики за освітою, спочатку дівчина вчилась, підтверджувала свій диплом, хлопець працював - оплачував її навчання, при чому не на тяжкій фізичні праці. Зараз вона акушер з канадським дипломом, працює, приймає пологи, він вчиться, підтверджує свій диплом. ЇЇ зарплати вистарчає для його освіти, купили собі будинок їздять відпочивати....

ТОбто якщо дуууже чогось хотіти все вийде ;-)
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення eney » 13 грудня 2011, 10:12

ми з чоловіком мрієм виїхати за кордон, америна німці ізраїль. розумію шо зірок з неба не хапатиму, прийдеться добре попахати щоб шось досягти, але то шо ми придбали тутза кілька років, там за 2-3 місяці тамтеньої зарплати купити можна. зараз задумалась шо аю багато родичів в польші, купа документів що дід баба звітти, так шо вивчивши мову можна отримати карпу поляка і спробувати пожити там.
а питання мови- як сильно захотіти то вивчу. хоча то я вже робити почала)
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення мешканка » 13 грудня 2011, 10:19

ми жили: не сподобалось от і повернулись.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення irinka » 13 грудня 2011, 14:07

mariana написав:Можна подумати що в Україні не треба лізти зі шкіри щоб чогось досягти, коли не маєш впливових друзів-родичів щоб допомогли з нормальною роботою?

А я про що? Треба лізти зі шкіри, але на Україні хоч є ті друзі-знайомі, які можуть допомогти з роботою. А закордоном хто поможе? :o
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2011, 21:01

irinka

це лиш в україні все по блату,в цив.країнах по заслугах ,достоїнствах,талантах,знаннях
спочатку ,звісно ,їм всі емігранти на одне лице,але є можливість доказати шо ти не олень і воно буде того варто
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення irinka » 14 грудня 2011, 00:13

Перлинка а скільки часу закордоном потрібно доказувати що ти не олень? :dash: :dash:
Є такі люди, що все життя працюють відмінно, але цього ніхто не помічає :istereka:
То чи варто взагалі їхати закордон комусь щось доказувати, якщо тут є люди, які тебе добре знають, знають твої можливості і знають чого ти вартий :?:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість