Ну от дозріла до підтримки і копняків в попу.
№6.
1. Хочу до 25 грудня включно "вилизати" свою кімнату та інші запчасті квартири
2. Моя свинка, не заважай мені, будь ласка, дотримуватися плану своїх дій. Я для тебе навіть склала приблизний графік. А шоб ти була поблажлива, то я навіть конкретних чисел тобі не писала, щоб не ставити в жорсткі рамки. Такшо, ти маєш мене зрозуміти. [color=#8000FF]Ось тобі приблизний напрямок дій:а)
Поремонтувати ту гору одягу/колготів/іграшок, котрі вже рік тільки міце в шафі займають. (приблизно три дні на реалізація)
б)
Попрати жалюзі. (чотири дні на реалізацію. По 5 частин на день)
в) Ідеально почистити чотири
полки (чотири дні. По одному на кожну поличку)
г) Прикрасити кімнатні
двері. Самоклейкою, чи ін. (Три дні. Один - на ідею. Другий на покупку матеріалів. Третій - на монтаж)
д) повитирати ВСІ листки у
вазона. А також пересадити кактус (два дні. Один - на покупку землі. Другий - на решту)
е)
виварити посуд (сковорідки, кастрюлі. тощо). (Два дні. Один - на пошук силікатного клею. Другий - на сам процес)
є) прибрати в
коридорній шафі. (Два дні. Один - на прибирання. Інший - на фоткання і розпродаж всіх сумочок. з якими я вже не хожу і ходити не буду)
ж) занести в
червоний хрест те, що відклала сто років тому (Один день)
з) знайти чи зробити Софії
костюм кози...
и) зробити Софії сюрприз на НР - п
лаття в метеликах...
Всього -
21 день :ugeek: . Якшо нині почну - встигаю вроді
3. Люди, хтось захоче і зможе контролювати мене бодай через день? Шоб мені було соромно, якшо шось не зроблю. Га? Але чур не сварити мене, якшо я не працюватиму в дні сірі і без снігу. Я тоді нич робити не годна

.
4. Хочу це все зробити для того, аби в чистій хаті гарно сісти і робити прикраси на НР. А також шоб з чистою душою стрічати НР. І взагалі. Хочу шоб всьо було ідеально :stupid:[/color]