Глобальні оголошення!

А ми послабли :( 2

Модератор: taranjka

Re: А ми послабли :( 2

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 березня 2017, 01:16

І ми недавно всі четверо перехворіли. Перша була,Марта, сходила в садок на два дні. На вечір була невисока темп 37+, трохи кашляла і шмаркала. А
І хворіла недовго, через 4-5 днів була вже абсолютно здоровою. Зате естафету підхопила Тома, а ще через три дні і я. І нас з нею вже затягнуло сильніше і на довше. Майже два тижні хворіли. Нежить був дуже сильний, задовбалися з тими соплями. Я по три рази за ніч вставала шмаркатись. І вже як ми нарешті майже вилікувались, то ше чоловік заслаб.
Одужуйте всі, хто хворі :rose:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення МамусяВладусі » 09 березня 2017, 11:40

І ми хворієм вже десь більше тижня, соплі, кашель сильний, 4-5 днів була температура :scare: щей вушко боліти почало, то антибіотик пили, інгаляції. Але кашель ще є(
МамусяВладусі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 49 раз.
Діти: Владик

Повідомлення Olyana » 09 березня 2017, 17:32

Чесно, так от читаю, і думаю собі: напевне, то штучно ті віруси випускають... бо як інакше???... кого не спитай і де не спитай - хворі! а кашель тепер який! діти кашляють по місяцю а то і більше!!! навіть не знаю, що ще можна сказати... меншій вже доліковували кашель, як тут знову соплі... :cray: старшу вже збиралась в садок відводити - прийшла - а там двоє!!!! дітей в групі!!!!всі послабли!!!!((((
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення vikilandi » 09 березня 2017, 18:01

я думаю, що то така пора ранньо-веснянна. В цей день минулого року у мене син потрапив у лікарню з ларингітом, а через 3 дні і донька із запаленням( чоловік був з ними обома там, а я вагітна дома. то коли цього року син почав 1-го підкашлювати, я вже знаючи минулорічний досвід, відразу до інгалятора. Все минулось за пару днів у легкій формі. Але то дітвора сама винна, не може нарадітися першому теплу, а воно таке підступне і оманливе. У мене вікна виходять на шкільний стадіон, то школярі вже бігають у футболках і сидять на землі. А імунітет же ослаблений після зими, ось і починають чихати і кашляти( Старші прийшли додому і молодші вже під атаку підпадають.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення flower » 09 березня 2017, 19:54

Сьогодні їздила до лікарки слухати дітей, бо засопляні і закашляні вже 2й тиждень, а в Матвія все почалося приступами Ларингоспазму. Тішусь, бо все ок. А от сама іду завтра в лікарню. Не знаю, що сталося і що я втворила свому коліну, але вже тиждень майже воно мене болить, або повністю крутить всю ногу. Я здається якось в нього вдарилася, але не впевнена. Памятаю, як швидко бігла в вітальню, бо Вероніка сильно верещала, що Матвій на комод виліз і телевізор зараз скине. Я тоді так бігла, що аж зашпорталась, але не памятаю на яке коліно я тоді сіла, напевно таки те. Не було в мене ні синяка ні нічого і не боліло воно мене, але почало боліти після фітнесу разок, поболіло трошки і перестало, потім десь 2 заняття не боліло, а оце після останнього болить і не перестає. І не болить різко, а так чуть ниє, або останні 2 дні віддає повістю в всю ногу і її так крутить, як буває на зміну погоди. І я чекала, чекала, а бчу чекати нема куди, воно не перестає. Завтра іду в Збаражі в лікарню до травматолога, а там буде видно, може ще в Тернопіль поїду, лиш треба порадитись до кого саме з знайомим хірургом.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ameli » 09 березня 2017, 21:10

Знаєте народ я теж щось бачу що то нам такий файний вірус посіяли))) та то капець куди не вступнеш всі хворі. а ми всі два тижні відходили..ой як то важко. не те просто слово.
Всім міцного здоров'ячка. бережіть дітей і себе.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення TYulia » 09 березня 2017, 22:59

Мій малий то ніби ніде не мав змерзнути, та й лікарка каже, що то швидше за все щось з вірусу почалось.

А куди ви, дорослі, ходите до лікарів? Чоловік вже майже тиждень кашляє, наше самолікування не дає особо результатів.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Ameli » 09 березня 2017, 23:03

в поліклініку до свого сімейного участкового. він напрявляє на ренген на аналізи. краще піти
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення TYulia » 09 березня 2017, 23:56

То ту що на острозького? А чоловік тут не прописаний, то не проблема?

Може якогось конкретного лікаря можете порадити?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення taranjka » 10 березня 2017, 09:35

TYulia загалом проблема - треба добиватися, щоб взяли на облік за місцем проживання. медобслуговування за місцем проживання - те, що нам дано згідно закону, але з нашою бюрократією - треба добиватися. а тепер дякуючи надалу - проблем ще більше
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей