вибач, але я не пригадую
ти щось дуже "по сектантськи" сприйняла мій допис
наміру гучно посміятіся я не мала
лиш звернула увагу а процес формування сект та їх розвиток
навить християнство у першому столітті було сектою
щодо твого допису про традиційне харчування в ракурсі Німідориної теми та Маріїних поглядів
то означення "традицийне" справди ближче до поглядів Марії, оскільки саме так виходжували дітей протягом кількох поколінь, цей підхід став традиційнім та встиг укорінитися
сучасний пидхід до вигодовування немовлят, особліво на просторах укрнету, рунету швідше "сектантський", оскількі суперечить основним догмам: прікорму яблучним сочком по крапельци, режім, загальній стіл і тп
більше того суперечить загальним рекомендаціям ВООЗ и МОЗУ, зокрема у термінах введення прикорму, режіму, порціях тощо
те, що нам (мені, ін дівчатам шо відписалися) ближче "сектантській підхід" одна справа
інша справа ображатися на "сектанство" або зациклюватіся на цьому
я теж ображаюся на Марту (напевно як ті на мене за навушники, Марія на нас за прикорм), бо вона назівала мене і мою дитину неповноцінною та іншимі не надто гарнімі означеннями ліше тому, що я довго годувала
але я впевнена що так само як я не пам'ятаю навушників, так Марта зараз, а Марія чи дівчата потім, не згадає отого годування чи прикорму
тому не варто нам всім сваритися и обмусолювати такі дрібниці (образи один на одного) окремими темами, навіть якщо вони нас дуже зачепили
секта то й секта, нам так добре, діти здорові - та й добре!