Глобальні оголошення!

Позитивні історії з вашого життя. Хвилини успіху для інших

Модератор: taranjka

Позитивні історії з вашого життя. Хвилини успіху для інших

Повідомлення mari » 19 листопада 2011, 02:58

Це зробило ВАС мудрішою. ВАША позитивна історія з життя і позитивний досвід,я впевнена що допоможе іншим.

Ви пережили дещо, і після цього дуже змінились, щось пізнали, відкрили, змінили на краще.,
Поділіться власним досвідом рішення життєвих завдань. В ідеалі кожна історія має проблему і шлях її рішення.

Дякую за досвід і ділення.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Позитивні історії з вашого життя. Хвилини успіху для інш

Повідомлення mala-karta » 01 грудня 2011, 00:19

Я змінилася після народження дитини. Сміливішою стала, більш впевненою в собі, обережнішою, злішою. І поступаю мудріше - думаю в першу чергу за себе.
Може, звучить не надто позитивно, але виходить як правило, завжди на краще :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Liza » 01 грудня 2011, 19:16

після того, як мій синичко захворів із госпіталізацією (я уникаю називання діагнозу зайвий раз. а ще йому в нас на форумі присвячена тема), я зрозуміла, як сильно боюся втратити його. лікар із швидкої допомоги налякав, що колись такого лікувати не вміли, то ж і наслідки були віповідними. довгий час після цього я дуже боялася зайвий раз розізлитися на дитину. зараз таке буває, бо в нього нелегкий характер (моя мама каже, що я в дитинстві була спокійнішою), але стараюся заспокоїтися швидше - я боюся знову розгнівити Бога своїми негативними емоціями.
зараз навіть буває, що я скучаю за малим, поки він спить вдень, хоча зайнятися завжди маю чим, ане думаю "о ніііі, вже прокииииинувся... чому ж так мало спав??!!!". я часто по особливому тішуся, коли він прокидається.

я не знаю, чи підходить моя історія під цю тему. але дуже захотілося висловитися. якщо треба буде - можна кудись перемістити мій комент, я не проти.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Nymydora » 01 грудня 2011, 19:24

А моя позитивна історія не пов'язана з материнством (ми всі знаємо, що бути мамою і так ну майже суцільний позитив ;-) ). Для мене пік успіху наразі - мій захист. Я дуже переживала, але коли стала за кафедру і почала говорити, то відчула такий драйв, що йомайо. А коли мене почали хвалити і говорити, що мій дисер - це круть (я зараз нескромна, але тема ж така :oops: ), я зрозуміла: вот оно, счастьє :tipok: Що чотири роки і купа грошей витрачені не марно. І зараз, коли мені зле чи щось не вдається, я згадую той кайф і говорю собі: егей, ти ж можеш! згадай, як тебе хвалили.
А ще мені і тоді, і зараз допомагає пісенька Крихітки Цахес "Ти на першому місці". Тільки я співаю так:
Я на першому місці
Я на першому місці
Я на першому місці
Я на першому місці
;-) ;-) ;-)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення xtremeshammy » 27 січня 2025, 19:13

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 05 лютого 2025, 18:15

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 06 квітня 2025, 08:13

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 06 травня 2025, 05:35

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей