mari написав:Перлинка написав:а священники як бачиш сама
Та вже ж тобі пояснили чому не хочуть, а ти далі з тим самим.
Ну як я помітила раз не хочуть,на другий хочуть,потім знову не хочуть :^D ;-)
mari написав:Перлинка написав:а священники як бачиш сама
Та вже ж тобі пояснили чому не хочуть, а ти далі з тим самим.
мешканка написав:Перлинка написав:католицька церква на жаль вже давно сама себе дескридитувла
Докази, будь ласка, в студію...Не припустимо давати такі звинувачення без літературних доказів.
happymami написав:
Кажуть, в деяких церквах є такси на весілля, тощо. Чула таке. Не знаю, на скільки о офіційно, але знаю, що гроші можна дати за те, що при охрещенні дитини трбі дають гарне роздруковане свідоцтво про хрещення, чи свідоцтво про шлюб. Короче, за таке, точно знаю, гроші можуть брати. Але то не сотні гривень![]()
![]()
Кажуть???
Я тобі скажу з свого власного прикладу.
4 роки тому ми з чоловіком одружувалися. Домовилися в ЗАГСі про день й одразу в Катедру пішли. Я в Катедру колись часто забігала, бо працювала на Валовій, а по-друге - поряд з ЗАГСом. Так нам там одразу чітко таксу сказали: 300 грн: 100 грн священнику, 100 - хору, 100 - на прикрашання храму(хоча одружувалися ж ми не одні в той день). Ну то таке. Ми самі погодилися. Могли ж й розвернутися і піти. 100 грн треба було одразу заплатити - типу завдаток
А 200 в день весілля.
Ну прийшов назначений день. Нам молодим було не до того, доплачували батьки. Так з них здерли ще 340 грн...Вони знали, що треба доплатити 200, але ж як вони будуть торгуватися в храмі???
Отаке от...
Дитину хрестити там вже не було жодного бажання....
Але хрестили наші знайомі. Ми потім питали, скільки за хрестини давали. Сказав знайомий, що Святий Дух менше ніж за 150 грн не спускається на дитину...
А ти кажеш не сотні гривень... :grin:
що Святий Дух менше ніж за 150 грн не спускається на дитину...
mari написав:Чи ти думаєш, що заради твоїх дискусій ми почнемо сильно турбувати інших?
mari написав:А бажання з"явиться- якщо заставляти читати, примушувати так? Тоді всі зразу спасуться? Коли таке буде?
На щастя наша УКГЦ церква має катехизації, навчання, і заохочує а не гнобить, заставляє чи інші гіпнопсихотехніки використовує. А обов"язково чи наскільки обов"язково кожен вирішує для себе.
Shalimar написав:Перлинка, а Ты читала мое сообщение? на станице 4 или 3
Tajga написав:о, закінчувати "теологічний католицький факультет" необов'язково для того, навіть факультет любого іншого віросповідання чи конфесії, достатньо бути освіченою людиною.
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість