Перлинка написав:а хто за мене взяв тягар виховання ,освіти та добробуту моїх дітей?
якщо я можу нести цей тягар,чому інші не можуть,чи ,можливо не хочуть?якщо не хочуть-понесе держава ,суспільство ,яке власне фінансує інститут держави.А також окремі люди,готові цих діток любити як своїх.
Не всі ті хто робить аборт робить через злидні чи безвихідь. частіше це все лиш відмазки.Багато людей не хочуть мати більше 1,2 дітей ,лиш тому що бояться що старшій дитині не зможуть за таких обставин належної освіти забезпечити,або йогуртами щодня годувати.
можливо спершу потрібно створити умови в яких жінка сама не захоче робити аборт?
гра з вогнем написав:ми контактували зі всіма тернопільськими установами, які мають найменший стосунок до підтримки вагітних жінок, організації, котрі підтвердили, що працюють у даному напряму та погодилися надати свої контакти винесені у нас в переліку центрів підтримки.
я створювала відповідну тему й тут на форумі, Наталінда відгукнулася і реально допомагала у пошуках
Перлинка написав:гра з вогнем написав:я брала активну у4асть ідеями та роботою для створення цього розділу
То це напевно надруквали на сайті малечі не погодивши з тобою?Аборт – це переривання вагітності на строку, що не перевищує 28 тижнів. Це фактично убивство власної дитини. І нехай він ще зовсім крихітний, і лікарі називають його «плід», але це вже маленька людина.
Бо ти нам тут доказуєш ,що називаючи аборт вбивством ми займаємось маніпуляціями та підміною понятть
а називаючи тих хто робить аборти -вбивцями ,займаємось осудом
чи не ти нам доказувала на перших сторінках ,що плід не можна назвати живою істотою,а тим більше дитиною,людиною?
якщо чесно шось твої слова та вчинки тут і там не піддаються ніякій логіці
Перлинка написав:гра з вогнем написав:покищо прихильників абортів на форумі я не помітила
4и ти не для форум4ан картинку викладала?
то може варто її було викласти саме там ле тусують прихильники абортів, а не на материнському форумі?
я помітила тих що вважають,що в окремих випадках можна ,для мене це тотожно прихильності в окремих випадках.
гра з вогнем написав:mari написав:
Перлинка, ти ж хіба не читала, у ГРИ, здається мені, велика частина образи за утримування і виховання дітей на Церкву спрямована, про це не батьки мають дбати, як і за свої втіхи, а чужі установи. І відповідальність ж так просто на когось відмазати.
у гри нема ніяких образ до церкви
гра не розуміє, як можна приймати рішення та не приймати відповідальності за його наслідки
mari написав:гра з вогнем написав:ми контактували зі всіма тернопільськими установами, які мають найменший стосунок до підтримки вагітних жінок, організації, котрі підтвердили, що працюють у даному напряму та погодилися надати свої контакти винесені у нас в переліку центрів підтримки.
я створювала відповідну тему й тут на форумі, Наталінда відгукнулася і реально допомагала у пошуках
І де ця тема? Перший раз чую
гра з вогнем написав:у тебе діти бажані, у тебе сім'я, 4оловік, житло, робота.
далеко не всім, хто завагітнів небажано пощастило так само.
тому не рівняй себе до простої дів4ину, яку женуть з дому і якій ставлять ультиматуми
яка не має на що собі хліба купити і залежить від інших людей.
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість