якби Богові це не було потрібно, він би не поділив народ, який говорив однією мовою на все те різноманіття, що є зараз. Навіть якщо це була кара, ця кара була обдумана. Чи піддаєш критиці діла Господні?
я ніколи не піддавала критиці ні Господні діла ні Слова
спілкування різними мовами не перешкоджає бути єдиними в вірі ,цьому є підтвердження ,що люди які читають Слово Боже і вірять в нього,здебільшого вірять однаково незалежно від мови та національності ,за виключенням певних розбіжностей в трактуванні що насправді не є суттєвими,тьак само як не є суттєвими різні переклади що не міняють змісту
до прикладу я будучи протестанткою можу відвідуваати будь яку протестантську церкву і бажаю їх братаами та сестрами, і католиків та православних що люблять щиро Бога такими вважаю,але належати до їхнїх конфесій мені ,якщо щиро не хочеться ,саме через
значні порушення у вченні і нехтування Словом Божим [mod]Упереджене ставлення[/mod]
це до того що нема волі Божої ,щоб між християнами був поділ
10 Тож благаю вас, браття, Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, щоб ви всі говорили те саме, і щоб не було поміж вами поділення, але щоб були ви поєднані в однім розумінні та в думці одній!
11 Бо стало відомо мені про вас, мої браття, від Хлоїних, що між вами суперечки.
12 А кажу я про те, що з вас кожен говорить: я ж Павлів, а я Аполлосів, а я Кифин, а я Христів.
13 Чи ж Христос поділився?
1 Євр.1,10-13
я просто бачу багато суперечностей у твоїх словах.
Дуже прошу ще навести суперечності в моїх словах
якщо натхнене святим духом досконале. це означає, що і католицька Біблія досконала.
не може бути досконалим те звідки викинуто цілу заповідь ,що є недопустимим
що призвело до того що люди вклоняються виробу рук людських,і не шукають Живого Бога,спілкування з ним,не дають діяти в своєму житті,не дають місця в серці,бо там сидить власне Я
Це серйозне,дуже серйозне порушення ,яке просто віддаляє від Бога,його Сили,Слави,Благодаті і в першу чергу шкодить самій людині
16 Або яка згода поміж Божим храмом та ідолами? Бо ви храм Бога Живого, як Бог прорік: Поселюсь серед них і ходитиму, і буду їм Богом, а вони будуть народом Моїм!
17 Вийдіть тому з-поміж них та й відлучіться, каже Господь, і не торкайтесь нечистого, і Я вас прийму,
18 і буду Я вам за Отця, а ви за синів і дочок Мені будете, говорить Господь Вседержитель!
2-е Кор. 6:16-18