Глобальні оголошення!

Сповідь при використанні контрацепції і ППС

Модератори: олеся, Tajga

Re: Сповідь при використанні контрацепції і ППС.

Повідомлення мешканка » 05 квітня 2012, 08:23

олеся написав:А якщо контрацепція чи ПСА великий гріх, то чому священники не говорять про це? Була в різних священників і жоден про таке не говорив :pardon:

Про це говорять (зобов"язані говорити на дошлюбних науках) І багато священиків про це говорить (з власного досвіду) + всі ми писемні, а літератури, для тих хто хоче краще пізнати Бога-дуже й дуже багато. Особливо рекомендую К.Кнотц "Секс якого не знаєте"
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Сповідь при використанні контрацепції і ППС

Повідомлення Перлинка » 05 квітня 2012, 11:10

мешканка написав: + всі ми писемні, а літератури, для тих хто хоче краще пізнати Бога-дуже й дуже багато. Особливо рекомендую К.Кнотц "Секс якого не знаєте"

Ну от,як читати Біблію,то всі безграмотні,а як цікавитись поглядами церкви на інтимні питання-то всі писемні.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення олеся » 05 квітня 2012, 11:16

мешканка написав:Про це говорять (зобов"язані говорити на дошлюбних науках) І багато священиків про це говорить (з власного досвіду)

Я з чоловіком брала шлюб у Православній церкві, про таке не говорилося..... Про аборт, зраду подружню....так, але про котрацепцію ні.... Зараз ходжу в ГКЦ то на проповідях священник часто торкається таких речей, але про контрацепцію ні слова.... Значить що як писала Лада-ладочка їй порадили піти до іншого священника?????
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення олеся » 05 квітня 2012, 11:20

Лада_Ладочка написав:Дівчата, крім Перлинки, ті що користуються ППС, ви всі готові народжувати поки не настане менопауза???

Я не використовую ППС, але скільки в мене буде дітей стільки народжу, я маю на увазі якщо підведе мене мій засіб контрацепці а таке часто буває, чи виникне ще бажання мати дітей... Поки що морально я до цього готова, не фізично, а саме морально))))
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Lusik » 05 квітня 2012, 22:18

Я коментувати усі повідомлення не буду і нічого писати більше не буду, просто на власному досвіді вам пораджу , все-таки , звернутися до священника з такими питаннями. В мене є свій духівник і тому мені легше. І немає однієї універсальної відповіді для всіх жінок, тому що кожен випадок по-своєму індивідуальний.
Моліться Богу щоб він просвітив ваш розум і серце і Ви знайшли відповідь на своє питання, а не дивилися як це роблять інші, бо Ваше життя і Вам за нього відповідати.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Перлинка » 05 квітня 2012, 22:34

якщо підхід до кожного індивідуальний,то де гарантій ,що той духівник до якого звернетесь порадить саме те?як тут вже неодноразово писалось -вони теж живі люди,здатні помилятись,або зрештою не вникнути в ситуацію як слід.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 06 квітня 2012, 09:22

Lusik написав:Я коментувати усі повідомлення не буду і нічого писати більше не буду, просто на власному досвіді вам пораджу , все-таки , звернутися до священника з такими питаннями. В мене є свій духівник і тому мені легше. І немає однієї універсальної відповіді для всіх жінок, тому що кожен випадок по-своєму індивідуальний.
Моліться Богу щоб він просвітив ваш розум і серце і Ви знайшли відповідь на своє питання, а не дивилися як це роблять інші, бо Ваше життя і Вам за нього відповідати.

Підписуюсь під кожним словом.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 07 квітня 2012, 00:49

мені здається що ще багато тих хто ходить до сповіді не в курсі шо мінет тоже вважається церквою гріхом ,адже це неприродньо і не призводить до запліднення ,а точніше один зі способів його уникнути,отримавши задоволення

чи може я помиляюсь ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 07 квітня 2012, 01:16

ну-і_думки-у_тебе-на_ні4
:crazy:

писали колись в консультаціях шо мона оральний секс, якщо закін4ення буде класи4ним
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 07 квітня 2012, 01:21

ось

о.Мартин написав:Церква вчить що у статевому житті є певні моральні правила:

1. кожен статевий акт повинен довершуватися в природний спосіб для того щоб дозволити зачаття.
2. не буде гріхом використовувати різні методи для статевого збудження дотримуючись пункту №1.
3. статевий акт є актом, де ласки і дотики виявляють гідну пошану та любов до іншої особи. Тут потрібно памятати що статеві акти які принижують людську гідність та які виконуються без згоди чи проти волі особи- є аморальними.

Статеве співжиття завжди мусить виражати самовіддачу подругів, це не дешевий пошук за задоволенням,не похіть. Статеве співжиття є завжди особовим актом, який передбачає взаємне проникнення не лише тіл, але також осіб, і тому повинен мати єднальний і дітородний характер. Якщо подружній акт звести лише до пошуку за задоволенням, тоді його зміст знецінюється, а відтак той пошук може набирати різні форми, які цілком не пов‘язані з метою подружнього співжиття.

Церква у своєму догматичному навчанні вчить, що особа є єдністю душі і тіла,де не можна відокремлювати тілесну сферу від духовної сфери. Тому тіло, незалежно від того, чи то наше тіло, чи тіло подруга, ніколи не можна вважати предметом, об‘єктом для задоволення, інакше ми завжди вживаємо особу для власного задоволення, або ми даємо тільки своє тіло для задоволення іншої особи.

Щодо запитання відношення церкви до оральних ласк в сімейних стосунках можна відповісти: дозволяється хіба що у процесі статевого збудження, але не як окремий вид довершеного статевого акту, який не дозволяє на зачаття.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей