Глобальні оголошення!

чи можна торгувати в храмі ?

Модератори: олеся, Tajga

Re: чи можна торгувати в храмі ?

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 21:29

я бы хотела где-то продолжить тему про детей....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 21:31

Перлинка написав:а що тут дивного?

ну, летоисчесление ведь ведется от рождества Христова? или как?
а получается, отсчет пошел, а Иисус еще даже не родился... Следствие перевей за причину. Должно быть наоборот
:?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 21:35

Shalimar написав:
Перлинка написав:а що тут дивного?

ну, летоисчесление ведь ведется от рождества Христова? или как?
а получается, отсчет пошел, а Иисус еще даже не родился... Следствие перевей за причину. Должно быть наоборот
:?

Християнин має круглий рік памятати і радіти як за народження Спасителя так за його Воскресіння

тому мені насправді байдуже,в мене щодня Різдво і Великдень
Востаннє редагувалось Перлинка в 22 січня 2012, 21:37, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 21:36

Shalimar написав:я бы хотела где-то продолжить тему про детей....

ну давай тут
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 22 січня 2012, 21:40

Перлинка написав:Цікаво чи в католицьких церквах Тернополя роздають безкоштовно Нові Завіти ?

просто так не роздають. Але якшо прийдеш і попросиш - можуть роздати, якшо такі є в наявності. В нашій церкві, приміром, ще залишився ящик Євангелій. котрі ми роздавали безкоштовно в тиждень євангелізації влітку. Вони не для продажу. Тому якби хто попросив - дали би.
А стосовно цін на духовну літературу - я думаю, вона мусить шось вартувати, бо сам друк таких книжок - не дешевий.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 21:44

happymami написав:
Перлинка написав:Цікаво чи в католицьких церквах Тернополя роздають безкоштовно Нові Завіти ?

просто так не роздають. Але якшо прийдеш і попросиш - можуть роздати, якшо такі є в наявності. В нашій церкві, приміром, ще залишився ящик Євангелій. котрі ми роздавали безкоштовно в тиждень євангелізації влітку. Вони не для продажу. Тому якби хто попросив - дали би.
А стосовно цін на духовну літературу - я думаю, вона мусить шось вартувати, бо сам друк таких книжок - не дешевий.

та ніхто не каже що не мусить вартувати ,гра просто пише що за благодійні внески родають -це хибне припущення ,бо відбувається акт купівлі-продажу по фіксованій ціні ,і безкоштовно щось можуть дати лиш в окремих рідкісних випадкаах
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тань » 22 січня 2012, 22:42

Перлинка написав:
Тань написав: Ти нагадуєш мені спраглого в пустині, а вірніше інтелектуально спраглу людину, яка довго не може знайти духовну поживу, або заряджається енергією від "розмов на духовну тематику"

а що тобі дають ці розмови,чим ти заряджаєшся?

в мого чоловіка є одна батарейка :lol: вона заряджає краще батарейки Дюрасель :гуд:
а якщо серйозно, то звичайно заряджаюся позитивними емоціями, які надає найперше моя донечка, :-| рідні, близькі. Тобто намагаюся шукати гармонію, мир та душевний спокій.
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 22:51

я питала що тобі дають розмови на духовні теми,чим ти тут :!: заряджаєшся?

дивно що таке просте питання виявилось незрозумілим :dash: ;-)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 22 січня 2012, 23:00

Не хочу дискутувати з вами, але висловлюся ще з приводу нового року та Різдва: я була в церкві 1січня і наш священник особливо не акцентував що то новий рік, а типу початок календарного року... А от на Василія (14січня) вітав всіх з початком нового року. Так що якщо я не помиляюсь таки спершу йде Різдво, а потім новий рік :?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Тань » 22 січня 2012, 23:04

напевно те що й тобі, тільки рівень розмовної культури у нас різний. Але я не уточнюю в кого він кращий, а в кого гірший. Звичайно такий форум для мене цікавий, а розмови на духовну тематику допомагають зрозуміти перш за все себе, а потім оточуючих людей. Скажу словами китайського мудреця Конфуція: тому, хто знає, далеко до того, хто любить, а тому, хто любить, далеко до того, хто радіє. Тобто, дух сильний радістю, досягла духовних вершин та людина, яка знає чому радіти, бачи в цьому сенс. Як сказано в Письмі "Радійте та веселіться.." Отже, знати добре, робити - краще, а отримувати від життя сердечну радість - це основа любові і зміст людського існування.
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей