Цікаво,яка офіційна думка церкви тепер на рах.відвідування храму в період місячних?
Бо по Старому Завіту вона так само як і після пологів вважалась нечистою.
Перлинка написав:до речі я тоже не можу від одного позбавитись-не вертатись
от якшо ше по мєлочам то без проблем,а якшо в далеку дорогу ,вже виїхали і шось забули,то не вертаюсь,напевно тоже того шо досі вірю в це-мені збувається
Перлинка написав:Цікаво,яка офіційна думка церкви тепер на рах.відвідування храму в період місячних?
happymami написав: це мене теж довго тримало. А зараз вже стараюся зюиватися. І навіть якшо в далеку дорогу. то вертаюся. Правда так, Як в омут з головою - типу, вертаюся, як в вогонь, шоб доказати самій собі шо то чуш, тіпа всеодно через себе переступаю. То чось самий тяжкий забобон, який з дитинства так в'ївся шо труба
Перлинка написав:якщо шось дуже сильно важливе,то я таки вернусь ,але якшо по великому рахунку можна обійтись,то краще нє
happymami написав:Перлинка написав:Цікаво,яка офіційна думка церкви тепер на рах.відвідування храму в період місячних?
от хоть вбий, пам'ятаю, шо вже десь було таке саме питання і шо вже чула відповідь церкви, але де - ніяк не можу згадати. Чомусь впевнена шо в нас на форумі, але може й ні.
katia написав:Раніше проблеми з гігієною були (не мились і не було прокладок),тому не пускали до церкви
Тит.1,1515 Для чистих все чисте, а для занечищених та для невірних не чисте ніщо, але занечистилися і розум їхній, і сумління.
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість