Глобальні оголошення!

Про віруючих, стиль життя, погляди і т.д.: офтоп

Модератори: олеся, Tajga

Re: Забобони і правда про хресних батьків

Повідомлення Tajga » 09 лютого 2012, 00:03

Перлинка написав:
Tajga написав:В більш примітивному прикладі: хіба не буває так, що коли людина тужить за кимось близьким, що наразі десь далеко від неї, то може від надміру почуттів навіть цілувати і обнімати фото цієї людини

а чому далеко і чому тужимо ?

Зображення
я просто навела тобі приклад, як можуть виражатись емоції, і що ці емоції не до неживого предмету, а до того, хто стоїть за цим предметом, кого він представляє. Предмет не тотожний особі, от і все.
А якщо говорити про БОга, то дійсно Він може бути від нас дуже далеко, чи радше ми від Нього, в силу наших гріхів. А тужимо за Ним як створіння за своїм творцем, бо в Ньому повнота нашого існування, а без Нього ми недосконалі.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 09 лютого 2012, 00:14

Tajga написав:
Перлинка написав:
Tajga написав:В більш примітивному прикладі: хіба не буває так, що коли людина тужить за кимось близьким, що наразі десь далеко від неї, то може від надміру почуттів навіть цілувати і обнімати фото цієї людини

а чому далеко і чому тужимо ?

Зображення
я просто навела тобі приклад, як можуть виражатись емоції, і що ці емоції не до неживого предмету, а до того, хто стоїть за цим предметом, кого він представляє. Предмет не тотожний особі, от і все.
А якщо говорити про БОга, то дійсно Він може бути від нас дуже далеко, чи радше ми від Нього, в силу наших гріхів. А тужимо за Ним як створіння за своїм творцем, бо в Ньому повнота нашого існування, а без Нього ми недосконалі.

але християни не без Нього ,вірніше мають бути не без нього і треба вчити їх бути з Ним завжди,а не заміняти Його присутність,можливысть живого спылкування з Ним ,спілкуванням з неживими предметами ,в яких Його немає

Навіщо проявляти емоції через неживі предмети до живої Особи,якщо є можливість робити це напряму ?

чи людині обовязково треба осязати ,доторком ,зором?А де ж тоді віра ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 09 лютого 2012, 00:26

Tajga,не треба тужити,треба радіти ,бо Господь любить нас і Він з нами і в нас ,коли ми даємо йому місце
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 09 лютого 2012, 00:26

Перлинка написав:Навіщо проявляти емоції через неживі предмети до живої Особи,якщо є можливість робити це напряму ?

кааааак ?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 09 лютого 2012, 00:27

вірою
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Tajga » 09 лютого 2012, 00:28

модератори, де мій обморочний смайл?
Перлинка, маю визнати, як і безліч тих, хто був до мене, ти не схильна до діалогу, а за всяк кошт хочеш довести свою правоту, навіть не намагаючись осмислити те, що тобі говорять опоненти. Наразі я вважаю, що достатньо намагалась тобі на пальцях пояснити ставлення до ікон в Церкві. Погугли чи зазирни до ВІкі. А ще раджу почитати Катехизис Католицької Церкви тут або тут. Одна біда, він не інтерактивний і не зможе реагувати на твої нібито провокативні запитання. :-/

Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Tajga » 09 лютого 2012, 00:29

Перлинка написав:вірою

Перлинка, ти багато гір перставила з місця на місце?

Tajga Офлайн

Я тут живу

Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Shalimar » 09 лютого 2012, 00:31

Перлинка написав:
Shalimar написав:целование тоже может быть рассмотрено как поклонение
зависит, почему и с какими мыслями целующий это делает, и что это для него значит

і які можуть бути варіанти?

ну, для меня ничего не значит, кроме бережного отношения к вещи
а кто-то слишком много внимания этому придает, для кого-то это ритуал - постоянно целовать иконы, обращаться к ним, приписывать им чудесные свойства....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 09 лютого 2012, 00:32

Перлинка написав:вірою

конкретнее

примеры из жизни

примеры ПРОЯВЛЕНИЯ ЭМОЦИЙ

н а п р я м у ю
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 лютого 2012, 01:29

в мене тайга не було потреби саме гори переставляти

але чудеса по вірі Бог в моєму житті чинив не раз

найбільше з яких це зцілення моєї дитини від вродженої кісти яєчника яка просто щезла ,хоча лікарі збирались оперувати

або ,наприклад коли я пожертвувала свої останні на той момент збереження на церкву і попросила Бога вирішити мою фінансову проблему,розрахуіватись з боргом перед фірмою на якій працювала в 500 у.о

Наступного дня до мене сама підійшла ледь знайома мені дівчина(ми разом навчались на курсах,вона навіть не була в моїй групі)і запропонувалаі позичити мені на необмежений період таку суму в якій я мала потребу.

По молитві з вірою Господь припиняв для мене дощ,заводив двигуни в поломаних машинах і ще багато багато ,всього й не перелічити .То були чудні часи в моєму житті.Шкода що зараз я розмінююсь на інше і не знаходжу в собі сили їх повернути .
Тайга я абсолютно серйозно вірю що сучасні християни можуть чинити такі ж чудеса як Ісус ,і ще більші,бо Він нам це заповідав.А я в жодній буквочці,в жодному значечку з написааного не сумніваюсь .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість