Перлинка написав:мешканка написав:а чо "в нас"?
ну тоді в " вас"
а тут зовсім не зрозуміла...
Перлинка написав:мешканка написав:а чо "в нас"?
ну тоді в " вас"
мешканка написав:між іншим, ппс був дозволений церквою як альтернатива для подружь, які по медичних показах мусили уникати зачаття і не могли утримуватись повністю. Ну і залишається і зараз лише альтернативою. Завжди заохочується бути повністю відкритим на життя. Прийняти стільки діток, скільки Бог дасть. Як на мене-то є найвищим щаблем довіри до Бога і, нажаль, я до такого ще не доросла.
Перлинка написав: виходить для тих хто медичних показів не має ,також є гріхом його використовувати?
мешканка написав:є ще й інші вагомі аргументи коли вагітність хочу відкласти...
мешканка написав:є ще й інші вагомі аргументи коли вагітність хочу відкласти...
мешканка написав:напевне, доки зміняться обставини.
mari написав:це не схоже на конвеєр, окрім можливо 2 останніх днів перед Пасхою
Tajga написав:Так, для задоволення, але: для ЧИЙОГО задоволення? Кажеш партнеру: я хочу тебе, одягни презерватив... То "я хочу тебе" для ЧОГО? бо трохи тупо виходить: я хочу тебе, але не хочу від тебе дітей.. ти негідний(-на) того, щоб я мала(-в) їх з тобою. Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..
Перлинка написав:Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..
Перлинка написав:Shalimar написав:......... аж не верится, что тут есть "зрячие" ))
чого це не віриться,
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей