Глобальні оголошення!

Сповідь при використанні контрацепції і ППС

Модератори: олеся, Tajga

Re: Ви ходите до сповіді?

Повідомлення мешканка » 03 квітня 2012, 10:24

Перлинка написав:
мешканка написав:а чо "в нас"? :confused:

ну тоді в " вас"

а тут зовсім не зрозуміла...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 10:25

мешканка написав:між іншим, ппс був дозволений церквою як альтернатива для подружь, які по медичних показах мусили уникати зачаття і не могли утримуватись повністю. Ну і залишається і зараз лише альтернативою. Завжди заохочується бути повністю відкритим на життя. Прийняти стільки діток, скільки Бог дасть. Як на мене-то є найвищим щаблем довіри до Бога і, нажаль, я до такого ще не доросла.

К хм,вперше таке чую,дивно що про це говориться між іншим

виходить для тих хто медичних показів не має ,також є гріхом його використовувати?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення мешканка » 03 квітня 2012, 10:31

ну там не строго по медичних показах...є ще й інші вагомі аргументи коли вагітність хочу відкласти...
Перлинка написав: виходить для тих хто медичних показів не має ,також є гріхом його використовувати?

Можливо. (тут тре священика питати) Є моральна ступінь гріха. Звісно, пара, яка не має дітей, або має одну дитину і більше не хоче, аби не ускладнювати собі життя і свідомо все для того робить, аби униткнути зачаття то, ймовірно, грішить, адже християнське подружжя покликане для народження дітей, а не для життя у власне задоволення. Все залежить від стосунків з Богом.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 10:34

мешканка написав:є ще й інші вагомі аргументи коли вагітність хочу відкласти...

відкласти на скільки ,на завжди?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 10:43

мешканка написав:є ще й інші вагомі аргументи коли вагітність хочу відкласти...

я недавно,випадково,в одній темі читала що ви з чоловіком планували троє діток,тільки третього трішки пізніше.Отже всіх запланованих ви вже народили,відповідно ти зараз використовуєш ППС з якою метою ,щоб відкласти вагітність,чи виключити?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 10:48

мешканка написав:напевне, доки зміняться обставини.

А які обставини з точки зору Церви вважаються вагомими ,аби таким чином відкладати зачаття?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 03 квітня 2012, 10:51

mari написав:це не схоже на конвеєр, окрім можливо 2 останніх днів перед Пасхою

А я минулого року ходила до сповіді в четвер перед Великоднем, було лише кілька людей. І часу відповідно для розмови з отцем було більше. Відповідно конвеєр був раніше ніж за кілька днів перед Пасхою... Цього року ще не ходила, але розказували що черги зараз величезні...
Востаннє редагувалось олеся в 03 квітня 2012, 10:53, всього редагувалось 1 раз.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 11:44

Tajga написав:Так, для задоволення, але: для ЧИЙОГО задоволення? Кажеш партнеру: я хочу тебе, одягни презерватив... То "я хочу тебе" для ЧОГО? бо трохи тупо виходить: я хочу тебе, але не хочу від тебе дітей.. ти негідний(-на) того, щоб я мала(-в) їх з тобою. Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..

Кажеш партнеру: я хочу тебе, але сьогодні не можна,бо я сьогодні готова до запліднення.То "я хочу тебе" для ЧОГО? бо трохи тупо виходить: я хочу тебе, але не хочу від тебе дітей.. ти негідний(-на) того, щоб я мала(-в) їх з тобою. Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..

Хіба це не одне і те ж?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 11:53

Перлинка написав:Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..

Орган переважно цікавить всіх ,і віруючих і невіруючих ,а саме розмноження насправді цікавить рідко ,окрім тих випадків в житті подружжя коли планують першу ,другу,чи максимум третю дитину
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 03 квітня 2012, 12:13

Перлинка написав:
Shalimar написав:......... аж не верится, что тут есть "зрячие" ))

чого це не віриться,

ок, Новоприбывшие Зрячие! ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей