гра з вогнем написав:добре що у нас всі так дбають про собак і про котів і про потахів.
годують їх і зігрівають.
і це на материнському форумі!
тем присвячених зігріванню дітей в рази менше!
можливо спершу потрібно створити умови в яких жінка сама не захоче робити аборт?
можливо ,давай створимо ,кому це під силу,тобі чи мені ?Цікаво почути твої пропозиції створення цих умов нами в рамках форуму
Я не порівнювала кількість тем про зігрівання птахів псів і дітей.Згідна і навіть це колись писала що в першу чергу варто піклуватись про людей,якщо їх існування гірще собачого.Але практично що мама в декреті може зробити для дітей потребуючих допомоги?Он лєра бере хлопців з дитдому на свята,яммімамі хотіла чьось їй не дали ,але сам факт,збирали кошти на благод.ярмарці,деякі дівчата відвідують онкохворих діток ,волонтери ліля та її подруга само собою колосальну роботу проводять,правда не знаю чи форумчанами їх можна назвати,багато хто дає чи перераховує гроші тим хто просить і потребує допомоги,Русік і Ксана до миколая щось для діток онкохворих робили .Радмила ,здогадуюсь, робить багато для особливих діток.А те що загалом робить марі ,якраз для пропагади материнства,сімї взагалі ні в які рамки та порівняння не входить.Не знаю чи ще в якому місті є жінки які так безкорисливо тратять себе на суспільну роботу,допомогу людям.Тому гра вважаю ці твої закиди несправедливими.
Зробити годівничку не потребує якихось титанічних затрат часу та сил ,щоб саме цим дорікати що в цей момент когось через дурних пташок чи песенят не врятували. Час та можливості робити благі діла,бодай самі маленькі , мають всі навіть будучи за океаном ,це ніколи не пізно і зайвим не буває.