happymami написав:Перлинка написав:А як ти думаєш ,чому було б просто і конкретно не написати про статуї птахів і тваарин ,щоб не доводилось догадуватись додумувати і конкретизувати самому ,Хіба Йому було складно?
гггг. Ну дик писано було коли? І ким? Ти ж в курсі, шо не всі люди, котрі писали Бібілю були грамотними. Крім того, як бачимо, вони були ще й поетами)))) НЕ любили конкретики - всьо образами писали))) Та й раніше світ по іншому сприймали. Для них то було звично так говорити. Може в них і слова такаого, як ЗВІР не було вопше? Тому й писали так? ;) Я думаю, що відповідь на питання, Хіба Йому було складно, ми дізнаємося аж тоді, кли зможемо самі про це запитати в Нього ;) ;-)
Але думаю, що якби там йшлося про хрести та ікони, о він також міг написати конкретно. Знач раз ні тобі ні мені конкретно не ясно про шо там ідеться, то видно так було задумано, шоб нам скучно не було ;-) і було про шо побалакати.
Особисто я наразі вважаю, що це було написано щодо звірів і птахів. Наразі моя думка така. А там поживем-побачим
Виключень просто не було ,малось на увазі все
а чому саме звірів ?а інші люди чи боги під це визначення не підходять?Значить можна робити ідолів інших богів і вклонятись їм ,чи з якоїсь людини зробити кумира та служити їй ,її зображенню?
Хеппімама,якщо ти вважаєш себе дійсно віруючою людиною ,то маєш знати ,що вся Біблія натхненаа Духом Святим ,там немає зайвого жодного знака ,жодної буквочки ,неззалежно від перекладу
не треба робити когось дурним,сліпим,неграмотним аби лиш підлашувати Писання під себе
Все що писалось ,писалось під диктовку Досконалого Бога
задумайся над поняттям "Святе",яке зараз сильно нівелюється,бо багато хто святим поробився ,там за визначенням не може бути помилок