мешканка написав:відкритість для дару життя
про яку відкритість йде мова,якщо стільки зусиль прикладається для того щоб її уникнути?
мешканка написав:відкритість для дару життя
Перлинка написав:мешканка написав:відкритість для дару життя
про яку відкритість йде мова,якщо стільки зусиль прикладається для того щоб її уникнути?
Лада_Ладочка написав:Ох, засмутили ви мене ще більше ніж я була засмучена до того як створила цю тему, навіть не знаю чи варто перепитувати в священника в консультаційному розділі про оці повторювані гріхи....
мешканка написав:Проте, сповідь є значно кориснішою ніж таке "домашнє" покаяння, бо священик часто бачить причину гріха або може порадити правильно як поводитись, тощо.
мешканка написав:Перлинка написав:мешканка написав:відкритість для дару життя
Відкритість, розуміється в тому, що ППС не дає 100% гарантії і людина, яка користується ппс, хоче уникнути зачаття, але , в той же час, допускає, що Бог-творець життя і що зачаття можливе. Така людина глибоко поважає дар життя, власну плідність (а не намагається всіма силами її усунути) і дитина, з самого початку, приймається як дар.
о.Мартин написав:Будь-яке навмисне старання "не дозволяти" зачаття є гріхом.
о.Мартин написав:Будь-яке навмисне старання "не дозволяти" зачаття є гріхом.
2. Щодо нашого статевого життя – кожен статевий акт повинен бути відкритий до зачаття, тоді цей акт є природнім, людським та не образливим ні для людини ні для Бога.
мешканка написав:а чо "в нас"?
mari написав:це не схоже на конвеєр, окрім можливо 2 останніх днів перед Пасхою тому що вже не має часу на розмову так як дуже=дуже багато людей.
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей